45.6 EUR

Ortéza na koleno McDavid 5147

Ortéza na koleno McDavid 5147 poskytuje kvalitnú konštrukciu, ktorá udrží vaše koleno v stabilnej polohe. Gélová opierka je veľmi pohodlná.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 51867

Ortéza na koleno McDavid 5147

Ortéza na koleno McDavid 5147

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Stupeň podpory Level 2 - stredná podpora
Typ zranenia poškodenie väzov v kolene, nestabilita kolena (jabĺčka), poranenie postranných väzov

Popis

Ortéza na koleno McDavid 5147 ponúka strednú oporu pre vaše koleno. Vďaka pevnému materiálu bude vaša noha stiahnutá, fixovaná a vy si môžete naplno užívať svoje bežné denné aktivity. Vďaka gélovým opierkám je Ortéza veľmi pohodlná. Prispôsobenie sa tvaru nohy je samozrejmosťou. 

Stupeň podpory ortézy - LEVEL 2

Level 2 je účinnějšou ortézou, ktorú je vhodné zvliť pri:

  • väčšom zranení
  • pre podporu väzov
  • nestabilite
  • podvrtnutí

Skoncujte s bolesťami

Ortéza svojou kompresiou vyvíja tlak, ktorý urýchľuje a podporuje hojenie. Vďaka stiahnutiu je podporená i cirkulácia krvi, teda sa nemusíte báť problému s jej prietokom. 

Maximálna opora

Ortéza poskytuje strednú oporu. Na obidvoch stranách je umiestnený bočný stabilizačný systém, ktorý udržuje koleno v správnej polohe. Pre ešte vyššiu oporu má Ortéza dve vrstvy. Nemusíte sa teda báť mocne sa do nej zaprieť. 

Príjemný materiál

Ortéza je vyrobená z kombinácie nylonu, neoprénu a spandexu. Vďaka tejto zmesi má tie najlepšie možné vlastnosti. Materiál je pevný, drží nohu stabilnú, a navyše sa v nej nebude noha zbytočne potiť. Ortéza je priedušná a spoľahlivo odvádza vlhkosť. 

Dokonalé prispôsobenie sa

Ortéza má rúrovitý tvar. Nasadiť ju a dať dolu je teda jednoduché, zvládne to skutočne každý. Celá Ortéza je zabezpečená tak, aby sa počas nosenia neposúvala. Môžete ju teda nosiť bez obmedzenia celý deň. 

Jednoduchá a rýchla údržba ortézy poteší každého. Ortézu stačí ručne vyprať šetrným čistiacim prostriedkom, dôkladne opláchnuť a nechať samovoľne usušiť.

Veľkostná tabuľka

Veľkosť S M L XL
Rozmery v cm 31,1–33,7 33–35,6 34,9–37,5 36,8–39,4

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku