53 EUR

Chrániče ramien Opus 3827

Chrániče ramien Opus 3827 sú určené pre poloprofesionálov a pravidelných hráčov. Nové konštrukčné riešenie poskytuje maximálnu ochranu, adaptabilitu pohybu a vysoký komfort hry. Inovovaný model je vylepšený zvýšením ochrany v oblasti hrudníka a chrbtice integrovaným plastovým výliskom.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 17777

Chrániče ramien Opus 3827

Chrániče ramien Opus 3827

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

K tomuto produktu nie sú uvedené žiadne parametre

Popis

Nová flexibilná konštrukcia

Ramená Opus 3827 sú určené pre poloprofesionálov a pravidelných náročných hráčov. Ramená prichádzajú s úplne novým konštrukčným riešením, ktoré poskytuje maximálnu ochranu, adaptabilitu pohybu a vysoký komfort hry. Inovovaný model ramien je vylepšený zvýšením ochrany v oblasti hrudníka i chrbtice integrovaným plastovým výliskom umiestneným medzi penové materiály.

Ramená Opus 3827 perfektne sadnú na telo, sú veľmi ľahké a poskytujú spoľahlivú ochranu!

Prepracovaný model ramien nahrádza starší model ramien Opus 3691. Ramená pochádzajú z poloprofi série High 3500.

Flexibilitu pohybu umožňuje nová technológia spracovania predného i zadného dielu, vďaka ktorej sa chránič absolútne prispôsobí telesným rozmerom. Technológia vysokofrekvenčného tvarovania prispieva k tlmeniu nárazov v oblasti hrudníka a chrbtice.

Výplňové penové materiály sú perforované a tým bola výrazne znížená hmotnosť ramien, čo iste ocení každý hráč. Perforácia vonkajších a vnútorných materiálov zabezpečuje lepší odvod telesného vlhka a tepla, hráč sa tak cíti výborne po celý zápas a môže sa stopercentne sústrediť na hru.

Odolný materiál dokonale tlmí údery. Vysoká ochrana oblasti kľúčnych kostí a horných častí paží je zabezpečená všitými plastovými výliskami. Bezpečné chránenie je taktiež v oblasti ramien a chrbtice. Ramená Opus 3827 zaručujú spoľahlivú ochranu a popritom poskytujú pri hre veľkú voľnosť pohybu a hráča nijak neobmedzujú. Je tu možnosť individuálneho nastavenia anatomicky tvarovaných dielov paží s všitým plastovým výliskom ktorý zaručuje dokonalú ochranu bicepsu. Systém upínania welcro zabezpečuje pevnejšie a jednoduchšie uchytenie chrániča, ktorý sa tak lepšie prispôsobí na mieru každému hráčovi.

Ramená Opus 3827 dodávame vo viacerých veľkostiach podľa aktuálnej skladovej dostupnosti v strieborno-sivo-modrej farbe.

Sú pre vás tieto ramená príliš veľké? V našej ponuke nájdete tiež menšie ramená Opus 3867 junior.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (12)

0
zákazníci, ktorí už nakúpili
100 %
zákazníkov doporučuje
Chrániče ramien Opus 3827
Overený zákazník

5

Dobře sedí a chrání. Jsou pohodlné, velké, robustní. Spokojenost. Pod dresem - přední a zadní díl trčí/dělá boule, ale na funkci to nemá vliv :-)
Chrániče ramien Opus 3827
Overený zákazník

- Badín

5

robustné, dobre sedia
Chrániče ramien Opus 3827
Overený zákazník

5

Suuuuuper!!!

Otázky (1)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku

Jaroslav Strhár

pridané 24. 01. 2013


Zdravím mám vestu opus 3691, ale mám záujem o opus 3827 alebo bauer one 60. prosím o porovnanie hlbšie. som tažký amatér výška 171cm/ hrud.104cm .dôležitý parameter rozsah pohybu a váha vesty. ďakujem Jaro

Šárka Sýkorová ,

odpovedá


Dobrý den,v porovnání vámi vybraných modelů vidím tyto rozdíly: Bauer Supreme One60 bude o něco málo lehčí a na těle bude lépe sedět. Oproti tomu Opus 3827 jsou vyrobena z materiálu, který je mnohem prodyšnější a je po celém svém povrchu perforován - budou vzdušnější. Co se týká ochrany ta bude srovnatelná. Bauer mají lepší materiál výstelky, který zase rychleji vysychá a je komfortnější.Předností Opusu je nižší cena a odnímatelný chránič břicha.Pro vaši velikost doporučuji v obou případech vzít velikost M (resp. M/L Opus).S přáním pěkného dne Tomáš Humaj