149.95 EUR

Kolieskové korčule K2 Alexis 80 Alu

Dámske kolieskové korčule K2 Alexis 80 Alu sú ideálne pre začínajúce a mierne pokročilé korčuliarky, ktoré hľadajú istotu a stabilitu.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 78400

Ďalšia ponuka modelu Alexis

Kolieskové korčule K2 Alexis 80 Alu

Kolieskové korčule K2 Alexis 80 Alu

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Popis

Obujte sa do začiatkov kvalitne

Kolieskové korčule K2 Alexis 80 Alu z dámskej kolekcie 2021 sú ideálnou voľbou pre začínajúce a mierne pokročilé korčuliarky, ktoré od svojich korčúľ  očakávajú výkon a štýl za rozumnú cenu. Korčule s hliníkovým rámom podporia chodidlo v najzaťaženejších miestach a umožnia uvoľnenú fitness jazdu.

Rozbehnite sa pomaly a s istotou

Nebolo by múdre obuť si na nohy pri prvej jazde diabolský stroj. Práve preto korčule osadili kolieska o priemere 80 mm, ktoré nahrávajú výbornej stabilite a ovládateľnosti. Začiatočníčky tak nezačnú s  rozbitým nosom a napriek tomu sa im bude zdať, že idú veľmi slušnou rýchlosťou. Priľnavú jazdu bez zbytočných vibrácií podporí menšia tvrdosť koliesok 80 A a ložiská ABEC 5.

Náhled videa

Základné parametre:

  • Pri priemere koliesok 80 mm si užijete svižnú jazdu s dôrazom na stabilitu a ovládateľnosť
  • Mäkšie kolieska s tvrdosťou 80A nahrávajú ľahším korčuliarkam a ideálne odfiltrujú nepríjemné otrasy
  • ABEC 5 sú základné ložiská, ktoré začínajúcim korčuliarkam plne postačujú
  • Rýchlozapínacia šnúrka Speed Lacing je jednoduchým a účinným systémom upevnenia
  • Hliníkový rám zabezpečí efektívny prenos energie

78400-IM1.webp

Športom ku zdraviu

 Korčule poskytujú podporu klenbe chodidla a usilujú o vaše maximálne pohodlie. Zosilnená konštrukcia okolo členkov nohu spevní a nedovolí nepríjemné vytáčanie členka počas jazdy alebo nepríjemné nárazy od odlomených konárov či lietajúceho štrku.

Inovatívna americká firma

Spoločnosť K2 vznikla v roku 1962 v USA pôvodne ako lyžiarska spoločnosť. V súčasnosti sa zameriava na viacero oblastí včítane kolieskových korčúľ. K2 sa tiež zameriava na inovácie a neustále sa  snaží svoje produkty vylepšovať tak, aby ste mohli zažiť čo najlepšie zážitky. K2 disponuje širokým spektrom korčúľ, teda si dokáže vybrať korčule začiatočník i pokročilý.

Vykorčuľujte z veľkostných zmätkov

Dámska tabuľka veľkostí priamo od K2.

EU cm UK US
34 21 1,5 4
35 22 2,5 5
36 23 3,5 6
36,5 23,5 4 6,5
37 24 4,5 7
38 24,5 5 7,5
39 25 5,5 8
39,5 25,5 6 8,5
40 26 6,5 9
40,5 26,5 7 9,5
41,5 27 7,5 10
42 27,5 8 10,5
42,5 28 8,5 11

 

 

Technológie (4)

K2 Speed Lacing

Speed Lacing

Korčule sú vybavené rychlozapínacím systémom K2 Speed Lacing - zaviazanie korčúľ jedným zatiahnutím. Uťahovanie je jednoduché a rýchle. Šnúrky sú spojené a zakončené plastovým úchytom v tvare písmena T. Šnúrky vedú v jazyku cez uzamykací mechanizmus, kde sa po zatiahnutí šnúrka sama zaistí. Korčule sa rozvezujú jednoduchým stlačením zámky na šnúrkach. Rýchlozapínací systém K2 umožní rýchlo sa obuť i vyzuť z korčúľ.

Na detail technológie

K2 Stability Plus Cuff

Nešnurujte sa do zvieracej kazajky, zvoľte ľahkosť a jednoduchosť

Systém zapínania nijak nevybočuje zo štandardov zažitých pre rekreačné a fitness inline korčule. Stability Plus Cuff podporí vaše nohy presne v miestach, kde si žiadajú najviac stability a vy tak dostanete pocit nadvlády nad celou jazdou. Pretože nejde o žiadny zložitý systém z ocele, sú celé korčule o to ľahšie. Tým pádom sú aj všestrannejšie a neprekážajú deťom ani ženám.

Na detail technológie

K2 Stamped Aluminum Frame

Stabilný a odolný rám

Rám z odolnej hliníkovej zliatiny má ideálny tvar pre rýchlu akceleráciu a vysokú rýchlosť pri zachovaní dostatočnej stability. Užite si svižnú, ale zároveň bezpečnú jazdu.

Na detail technológie

K2 SoftBoot

V roku 1994 spôsobila značka K2 revolúciu v in-linovom priemysle tým, že predstavila úplne prvé korčule s pohodlnou topánkou nesúcou označenie K2 Softboot. Táto patentovaná technológia K2 poskytuje korčuliarovi precíznosť a presnosť pevnej topánky, ale v novom a najmä omnoho pohodlnejšom a ľahšom prevedení mäkkej topánky. Vďaka tomu sa korčuľovanie okamžite a navždy zmenilo, tento šport sa stal zábavnejším a jednoduchším.

Na detail technológie

Najlepšie hodnotené (1)

0
zákazníci, ktorí už nakúpili
100 %
zákazníkov doporučuje
Kolieskové korčule K2 Alexis 80 Alu
Overený zákazník

- Dolní Jirčany

5

Dcera brusle již vyzkoušela a jsou super. Žádné puchýře atd.... I kolečka jsou fajn. 👍

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku