804.59 EUR

Bicykel Rock Machine CrossRide 700

Krosový bicykel Rock Machine CrossRide 700 prinesie rýchlu a pohodlnú jazdu vďaka 29" kolesám a vidlici so zdvihom 63 mm. Na bicykli nájdete komponenty Shimano Acera.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 75611

Bicykel Rock Machine CrossRide 700

Bicykel Rock Machine CrossRide 700

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 29"
Farba čierna
Predný zdvih 63 mm
Brzdy kotúčové hydraulické
Druh vidlice odpruzená vzduchová

Popis

Osvedčená kvalita pre turistov

Pánsky krosový bicykel Rock Machine CrossRide 700 uspokojí nároky zapálených cykloturistov, ktorí sa neboja poriadne šliapnuť do pedálov a vydať sa i na lesné cesty. Bicykel vám prinesie maximálny komfort počas jazdy i vďaka vzduchovej vidlici so zdvihom 63 mm. Systém prevodov 2x9 a veľkosť kolies 29 palcov zaručí poriadne svižnú jazdu.

Základné parametre:

  • Hliníkový rám je skutočne ľahký, ale súčasne dostatočne pevný
  • Svižnú jazdu zažijete vďaka veľkosti kolies 29 palcov
  • Pohodlie i na nerovnom povrchu prinesie vidlica so zdvihom 63 mm
  • Spoľahnúť sa môžete na hydraulické brzdy s dobrou reakciou
  • Komponenty Shimano Acera patria k osvedčenému turistickému vybaveniu
  • Širšie plášte sú vhodné do terénu a navyše stále idú rýchlo
  • Veľkou vychytávkou je vnútorné vedenie bowdenov

Rýchlo za ďalšími kilometrami

I cykloturisti môžu po cestách predsa svišťať. Systém prevodov 2x9 vám totiž umožní šliapnuť poriadne do pedálov a užiť si rýchlejšiu jazdu. Do kopcov zaradíte ľahké prevody, ktoré vás vynesú i do veľkého stupáku. Výrobcovia vsadili na 2-prevodník, ktorý je vhodný na dlhšie trasy a pomôže tým jazdcom, ktorí na konci výletu už strácajú sily. Kazeta v rozsahu 11-36 zubov podporuje vyššiu rýchlosť.

Trúfnete si i na horšie cesty

Hrady a pamiatky sú niekedy ukryté hlboko v lese a vy teda musíte ísť po náročnejšom teréne. I v takom prípade bude pre vás jazda pohodlná, a to vďaka vzduchovej vidlici so zdvihom 63 mm. Kolesá sa budú ľahko prevaľovať i cez mierne prekážky zásluhou ich veľkosti 29 palcov a širším plášťom.

Výber komponentov je zásadný

Na bicykli nájdete komponenty tradičnej japonskej značky Shimano, ktorá sa venuje cyklistickým súčiastkam už rad rokov. Jej modelový rad Acera hodnotia experti ako vybavenie s dobrou funkciou,ktoré je ideálne pre cykluturistov. I keď nebudete jazdiť rýchle zjazdy, na brzdy musí byť vždy spoľahnutie. Väčšiu istotu vám dajú kotúčové hydraulické brzdy s perfektnou reakciou.

Ako vyberať veľkosť?

  • cyklisti do 175 cm zvolia veľkosť M
  • páni vysokí od 175 do 185 cm potrebujú veľkosť L
  • jazdci nad 185 cm si vyberú veľkosť XL

Na každej maličkosti záleží

Už na prvý pohľad si musíte povedať, že dizajnéri odviedli slušnú robotu. Ibaže oni nenechali nič na náhodu a išli do detailov. Na ráme nenájdete žiadne lanko, pretože sú uložené vo vnútri rámu. Bicykel tak vyzerá skutočne čiste a navyše o lanka nebudete pri jazde zachytávať.

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku