2299.99 EUR

Bicykel Kona Rove NRB DL 2020

Bicykel Kona Rove NRB DL 2020 výborne reprezentuje rýchlosť, ľahkosť a pohodlie bez ohľadu na cieľ vašej cesty. To ocení každý, kto miluje dlhé cesty v sedle bicykla.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 76597

Bicykel Kona Rove NRB DL 2020

Bicykel Kona Rove NRB DL 2020

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Farba zelená
Druh vidlice pevná

Popis

Bicykel Kona Rove NRB DL 2020 výborne reprezentuje rýchlosť, ľahkosť a pohodlie odhliadnuc od vášho cieľa. Kombinácia, ktorú ocení každý, kto miluje dlhé cesty v sedle bicykla. Bicykel disponuje najmodernejšími technológiami ako je napríklad hnacie ústrojenstvo Shimano GRX 600 a vidlica Kona Rove Verso Full Carbon Flat Mount Dics, ktoré vás budú nútiť do neustálej akcie. 

Nenechajte sa obmedzovať  

S kolesami o veľkosti 650b a plášťami WTB Horizon Road Plus TCS môžete ísť kdekoľvek a nič vás nezastaví. Kolesá fungujú výborne na ceste, ale najlepšie vyniknú na nespevnených cestách, kde agresívny vzorček priam zažiari.

Preraďujte ako zbesilí

Prevodovka Shimano GRX 600 s 11 rýchlosťami je spoľahlivým pomocníkom tak na ceste, ako i v teréne. Sústreďte sa na svoj cieľ a nenechajte sa ničím brzdiť. 

Minimalizmus v akcii

Moderný a jednoduchý vzhľad uspokojí každého. Kombinácia armádnej zelenej je minimalistická, ale súčasne veľmi štýlová. 

Technológie (1)

Kona 6061 Aluminum

Kamoš na dlhé trasy

Spoľahlivý výkon poskytuje hliníkový rám zo zliatiny 6061, na ktorú výrobcovia značky Kona v prípade horských bicyklov jednoznačne vsádzajú. Hliníkový rám prispieva k celkovej nízkej hmotnosti bicykla, ale súčasne je dostatočne pevný a odolný. Ide o bicykel, ktorý s vami prežije tisícky kilometrov v akomkoľvek teréne.

Na detail technológie

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku