1699.99 EUR

Celoodpružený bicykel Kona Hei Hei Trail L 2019

Celoodpružený bicykel Kona Hei Hei Trail je vďaka dokonalému tlmeniu a veľkosti kolies 27,5" výbornou voľbou pre zjazdy.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 60456

Celoodpružený bicykel Kona Hei Hei Trail L 2019

Celoodpružený bicykel Kona Hei Hei Trail L 2019

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 27,5"
Farba biela, oranžová
Brzdy kotúčové hydraulické
Druh vidlice odpruzená vzduchová

Popis

Šliapnite do pedálov a nechajte sa uniesť!

Bicykel Kona Hei Hei Trail LG 2019 je ideálnou voľbou pre aktívnych a pokročilých jazdcov, ktorí sú závislí na poriadnej dávke adrenalínu. Celoodpružený stroj s kolesami o veľkosti 27,5 palcov poskytne dokonalú stabilitu i pri zjazde náročných trailov. Dopady skokov bezpečne stlmia vidlice so zdvihom 140 mm a špičkový zadný tlmič, ktorý je skutočne ľahký.

Náhled videa

Základné parametre:

  • Kolesá o veľkosti 27,5" zabezpečia stabilnú a rýchlu jazdu
  • Ľahký a súčasne odolný hliníkový rám zo zliatiny 6061
  • Uzamykateľný zadný tlmič RockShox Deluxe RL
  • Predná vidlica so zdvihom 140 mm
  • Kvalitná kazeta s desiatimi rýchlosťami
  • Predný tanier s jedným prevodom pre rýchle prehadzovanie
  • Špičkové komponenty od známej firmy Shimano
  • Veľkosť L je vhodná pre jazdcov od 180 do 188 cm

Prvotriedne tlmenie dopadov

Vo firme RockShox sa zišlo pár múdrych hláv, zobrali si ceruzku a spoločne nakreslili celkom nové tlmiče radu Deluxe, ktoré sú neskutočne pružné a dokonale reaktívne. Nevýhodou celoodpružených bicyklov je vyššia hmotnosť, ale s týmto uzamykateľným tlmičom o hmotnosti iba 311 gramov nemusíte mať obavy. Akonáhle dopadnete na zem, budete pripravení na ďalší skok! 

Náhled videa

Na veľkosti kolies záleží

Výrobcovia sa rozhodli pre kompromis v podobe veľkosti kolies 27,5 palcov, ktoré ponúkajú výhody 26-palcových i 29-palcových kolies. Vďaka tomuto parametru zdoláte každú prekážku trailov a navyše oceníte jednoduchú manévrovateľnosť a výbornú obratnosť. Kolesá sa prevaľujú skutočne rýchlo, teda vám bude cesta rýchlo ubiehať.

Kamoš naveky

Spoľahlivý výkon poskyuje hliníkový rám zo zliatiny 6061, na ktorú výrobcovia značky Kona pri horských bicykloch jednoznačne vsádzajú. Hliníkový rám prispieva k celkovej nízkej hmotnosti bicykla, ale súčasne je dostatočne pevný a odolný. Ide o bicykel, ktorý s vami prežije tisícky kilometrov v akomkoľvek teréne.

Meniť rýchlosti raz dva

V súčasnosti i profesionálni pretekári uprednostňujú predný tanier s jedným prevodom a zadnú kazetu s až s väčším počtom prevodov. Zásluhou 10-rýchlostnej kazety Shimano Deore budete prehadzovať s absolútnou presnosťou a rýchlosťou. Cyklistickí experti tvrdia, že kazety s viacerými rýchlosťami šetria energiu a ľahšie udržia jazdca v rytme.

Kvalita, ktorá pochádza z drsnej Kanady

Kona je zavedená cyklistická značka, ktorá pochádza z Vancouveru. Už od roku 1988 značka vyvíja freeridové špeciály, ale i klasické horské a cestné bicykle prvotriednej kvality pre širokú verejnosť. Vždy im záležalo na tom, aby do sveta vypustili bezchybné stroje.

Našli ste ideálneho spoločníka na zjazdy, ale potrebovali by ste menšiu veľkosť? Žiadny problém. Pozrite sa na rovnaký typ bicykla Kona Hei Hei Trail vo veľkosti M.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku