953 EUR

Bicykel GT Bycicles Avalanche 27,5 Elite 2021

S pohodlným a výborne ovládateľným horským bicyklom GT Avalanche 27,5 Elite 2021 si užijete ešte viac zábavy pri vašej športovej jazde v teréne.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 93703

Bicykel GT Bycicles  Avalanche 27,5 Elite 2021

Bicykel GT Bycicles Avalanche 27,5 Elite 2021

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 27,5"
Farba červená, šedá
Predný zdvih 120 mm
Brzdy kotúčové hydraulické
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

S pohodlným a výborne ovládateľným a cenovo dostupným horským bicyklom GT Avalanche 27,5 Elite 2021 si užijete ešte viac zábavy pri jazde v teréne. Bicykel disponuje progresívnou geometriou, ktorá vám zabezpečí oveľa lepšiu ovládateľnosť. Ideálny pre rekreačných jazdcov, ale i pretekári si prídu na svoje.

Náhled videa

Úžasná ovládateľnosť

Unikátna progresívna geometria, ktorou disponuje tento bicykel, vám pomôže s lepším ovládaním pri prudkých zjazdoch a zároveň vám zabezpečí lepšiu trakciu pri jazde na kopec. Ďalej vám zabezpečí oveľa lepší pohyb na bicykli vďaka väčšiemu priestoru, a tým pomáha  i k lepšej stabilite na bicykli.

Rýchly ako vietor

S týmto bicyklom budete oveľa rýchlejší na cestách, ale i v pretekárskom poli. Vďaka kazete KMC X11 o rozsahu 50 zubov a 11 rýchlostí je radenie veľmi jednoduché a rýchle. Vy si tak dokážete hravo poradiť s každým kopcom. K vyššej rýchlosti vám pomôžu i 27,5" kolesá.

Bezpečnejší a jednoduchší servis už neexistuje

Servis a údržbu bicykla zabezpečuje Grove Tube, čo znamená, že všetky  káble sú uložená v drážkach rámu a tým pádom sú ochránené pred dosahom kameňov a konárov. Navyše si vďaka tejto technológii poradíte so servisom veľmi jednoducho, rýchlo a najmä bezpečne.

Prispôsobte si jazdu podľa seba

Vďaka revolučnému systému nastavenia zadnej stavby Flip Chip môžete vyladiť bicykel priamo pre svoj spôsob jazdy. Jednoducho vďaka tejto unikátnej technológii, ktorú inde nenájdete, si môžete nastaviť hlavový uhol a výšku stredu.

Dôležitá je najmä kvalita a tiež pohodlie

Na bicykli je špičková hliníková konštrukcia Triple Triangle. Tento univerzálny rám triešti vibrácie po celom bicykli a tým pádom minimalizuje prenos vibrácií do sedlovej rúry.  Kvalita tohto materiálu vám zabezpečí i oveľa dlhšiu životnosť bicykla. K dokonalému pohodliu pomôžu i vidlice SR Suntour XCR-RL-R so 120 mm zdvihom.

Ako vyberať veľkosť?

  • cyklisti do 178 cm si zvolia veľkosť M
  • cyklisti od 179 do 189 cm využijú veľkosť L
  • cyklisti od 190 cm si vyberú variant XL

Legenda medzi americkými značkami

GT vyrába bicykle už od roku 1972 a po celý čas svojej existencie patria medzi tie nejlepší značky bicyklov na trhu. Navyše vďaka veľkému množstvu patentov patria medzi technologické priekopníkov, teda si nenechajte ujsť nové modely od tejto značky.  Budete s ňou vyzerať ako profesionál.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku