19.99 EUR

Bandáž na lakeť McDavid 485 2018

Bandáž na lakeť McDavid 485 2018 na tenisový alebo golfový lakeť poskytne vyššiu oporu lakťu. V čiernej farbe.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 57536

Bandáž na lakeť McDavid 485 2018

Bandáž na lakeť McDavid 485 2018

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

K tomuto produktu nie sú uvedené žiadne parametre

Popis

Podpora tenisového a golfového lakťa

Vysoko elastická športová neoprénová Bandáž na lakeť McDavid 485 2018 na tenisový alebo golfový lakeť poskytuje vyššiu oporu lakťov a väzov a nezadržuje prebytočné teplo.

Oproti predošlému modelu McDavid 485R došlo iba k zmene dizajnu a kvalitnejšiu úpravu dostali i švíky, ktoré sú teraz oveľa jemnejšie.

Zdravotná pomôcka,ktorá vás vráti späť do športového života!

Ortéza tlmí silnejšie bolesti a pomáha zvyšovať stabilitu, dokáže udržať lakeť v správnej pozícii a predísť prípadným zraneniam. Súčasne tlmí vibrácie a chráni pred priamymi nárazmi. Pomocou kompresie mäkkých tkanív a držania lakťa v teple sú svaly udržované v optimálnom stave, teda bolesť, ktorá sa objavila v dôsledku rôznych poranení či zápalov sa minimalizuje a lieči.

Ortéza je vybavená sťahovacím pásikom so suchým zipsom (Velcro®) pre zabezpečenie priameho tlaku. Kvalitný nylonový poťah na obidvoch stranách zabezpečuje dlhú životnosť a jednoduchšie naťahovanie na lakeť.

Ortéza nie je vhodná na otvorené zranenia, pri sklonoch k dermatitíde (zápalom pokožky) a alergii na gumu alebo v prípade problémov obehového systému. Ak sa obajví vyrážka alebo iné kožné problémy, prestaňte ortézu používať. V prípade, že problémy pretrvávajú, vyhľadajte lekára.

Jednoduchá a rýchla údržba ortézy poteší každého. Ortézu stačí ručne vyprať šetrným čistiacim prostriedkom, dôkladne opláchnuť a nechať samovoľne usušiť.

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku