13857

Thule Rapid System 7531

ID {{ productCode }}

Nosné pätky - Nosnosť 100 kg, Počet kusov v balení 2, Farba čierna, Zámok áno

Dostupnosť

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: 13857

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Thule Rapid System 7531

Thule Rapid System 7531

74.95
69.00
Ušetríš 5.95 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 69.00 €

Parametre

Dĺžka 22 cm
Materiál Lite ABS plast
Nosnosť 100 kg
Počet kusov v balení 2
Farba čierna
Typ produktu patky
Výška 10 cm
Vhodné tyče Thule WingBar Evo, Thule WingBar, Thule AeroBlade, Thule SlideBar, Thule SquareBar Evo, Thule ProBar Evo
Certifikácia TÜV, City Crash
Zámok áno
Kompatibilita so systémom jedného kľúča áno

Popis

Pätky strešného nosiča Thule Rapid Fixpoint XT 753 sú určené výhradne pre vozidlá so zabudovanými pevnými bodmi na streche vozidla. Jednoduchá inštalácia a montáž - žiadne voľné diely, žiadne náradie. Spĺňa štandard CityCrash!

TPRODUKT_SABLONA

Nosné pätky Thule Rapid Fixpoint XT 753 sú určené výhradne pre vozidlá so zabudovanými pevnými bodmi na streche vozidla. Nosič dokonale a bezpečne prilieha na vaše vozidlo pomocou originálnych zabudovaných bodov od výrobcu vozidla. Švédsky dizajn a nemecká precíznosť dodávajú nosiču dokonalý vzhľad a 100 % funkčnosť. 

Náhled videa

Výška nožičiek je len 8,5 cm, čo celému nosiču dodáva kompaktný vzhľad, ktorý sa hodí ku krivkám vášho auta. Nízky profil stupačiek zároveň výrazne nemení aerodynamický tvar vozidla.

Pätky strešného nosiča Thule Rapid Fixpoint XT 753 Low sa dodávajú v balení po 2 kusoch.

Jednoduchá inštalácia a montáž - žiadne voľné diely, žiadne náradie. Veľmi jednoduchá inštalácia: montáž strešného nosiča trvá len niekoľko minút. Nepotrebujete žiadne nástroje, všetko potrebné je súčasťou balenia.

Náhled videa

Obávate sa, že máte nové auto a nosič sa do neho nezmestí? Žiadny problém, neustále sa vyvíjajú nové montážne sady pre nové modely všetkých značiek.

Aby bol nosič kompletný, musíte si objednať aj nosné tyče pre tieto nožičky. Pri výbere nosných tyčí si môžete vybrať z dvoch profilov :

Štvorhranné nosné tyče - oceľové tyče potiahnuté plastom - základný variant nosných tyčí.

Nosné tyče Aero - hliníkové tyče s exkluzívnym a dokonalým dizajnom T-drážok na jednoduchú montáž všetkého príslušenstva Thule.

Výrobok spĺňa veľmi prísne európske normy (schválené inštitútom TÜV) a získal veľmi prestížne hodnotenie v testoch CityCrash.

Pri objednávke uveďte presné číslo súpravy, o ktorú máte záujem. Ak si nie ste istí, neváhajte sa obrátiť na produktového manažéra tejto sekcie, ktorý vám rád poradí.

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku