205.23 EUR

TESTOVACÍ - Strešný nosič Thule WingBar Edge 9594

Strešný nosič Thule WingBar Edge 9594 je určený pre vozidla s fixnými bodmi a integrovanými pozdĺžnikmi. Najtichší strešný nosič s nízkym profilom ponúka kompaktné zaoblené spojenie pätky a nosnej tyče bez prečnievania nosných tyčí! Dokonalý vzhľad a funkčnosť.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 55582

Ďalšia ponuka modelu WingBar

TESTOVACÍ - Strešný nosič Thule WingBar Edge 9594

TESTOVACÍ - Strešný nosič Thule WingBar Edge 9594

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Popis

POZOR! Nejedná sa o kompletný nosič

K finálnej montáži na auto je k tomuto produktu nutné dokúpiť tiež montážny kit Thule. Použite preto náš Thule konfigurátor, ktorý vám vypíše konkrétne strešné nosiče pre vaše auto.

Strešný nosič Thule WingBar Edge 9594 so šírkou ložnej plochy 76 + 84,4 cmje určený pre automobily s fixnými bodmi a integrovanými pozdĺžnikmi. Najtichší strešný nosič s nízkym profilom ponúka dokonale kompaktné zaoblené spojenie pätky a nosnej tyče bez prečnievajúcich nosných tyčí! Dokonalý vzhľad a funkčnosť.

Perfektný zaoblený vzhľad, ktorý minimalizuje hluk a znižuje spotrebu paliva.

Nosič špeciálnej konštrukcie používaný u značkových nosičov svetových automobiliek.

Nosné tyče Thule WingBar sú vylepšené, veľmi tiché a bezpečné hliníkové tyče s T-drážkou pre jednoduchú montáž príslušenstva. Extrémne aerodynamické vďaka tvaru v podobe krídla. Ľahké tyče dávajú autu exkluzívny vzhľad.

Špeciálne navrhnuté nízkoprofilové Nosné pätky sú od výroby spojené s nosnými tyčami, aby vzájomne tvorili dokonalý kompaktný celok. Perfektný aerodynamický vzhľad dopĺňa vyššia bezpečnosť pri jazde pod nízkymi prejazdmi. Montáž je veľmi jednoduchá a vďaka zaobleným pusuvným pätkám (až o 50 mm) výborne sedí na všetky bežné vozy. Upínací systém pätky kryje tvarovaný plastový kryt, ktorý obsahuje zámku na uzamknutie pätiek k nosiču.

Tyče majú oprot nosným tyčiam Thule Aero výrazne lepšie aerodynamické vlastnosti, menší odpor a sú tichšie. Špeciálny profil v tvare krídla so zaoblenými hranami znižuje hlukovú energiu až o 90% oproti hliníkovým Aero nosným tyčiam. Má o 55% nižší odpor vzduchu ako Aero.

WindDiffuser

Thule WingBar sú o 13 dB tichšie ako Aero tyče vďaka štruktúrovanej gume WindDiffuser zasunutej v T-drážke. Štruktúrovaná povrchová úprava gumy do T-drážky naruší prúdenie vzduchu lepšie ako hladký povrch, čo má za následok zníženie hluku a zníženie spotreby pohonných hmôt. Difuzér vzduchu súčasne tiež zabraňuje bočnému posunutie naloženého nákladu.

Ide o nosné tyče s T drážkou, ktorá umožňuje oproti klasickému štvorhranu jednoduchú zmenu originálneho príslušenstva. Keď zamieňate napr. nosič bicyklov za nosič lyží, ten pôvodný jednoducho vysuniete a nasuniete príslušenstvo nové s využitím celej dĺžky nosnej tyče. Do drážky tyče stačí iba zasunúť T-adaptér. Na originálny systém nosných tyčí sa viaže veľa iných originálnych držiakov a iného príslušenstva Thule.

Pozor: nový široký tvar nosnej tyče WingBar už neumožňuje uchytiť nosič bicyklov Thule ProRide 591 alebo Thule FreeRide 532 inak ako s pomocou T-adaptéra.

Maximálna nosnosť nosiča je 75 kg.

Náhled videa

Výrobok spĺňa prísne európske normy (schválené inštitútom TÜV) a získal aj veľmi prestížne hodnotenie v testoch CityCrash. Je maximálne bezpečný a pri prípadnej nehode, oproti neschváleným produktom, výrazne znižuje riziko vážnych následkov pri posune nákladu.

Balenie obsahuje 2 nosné tyče WingBar o dĺžke 81,6 cm a 89,6 cm. Kratšia nosná tyč sa montuje dozadu a dlhšia dopredu. Súčasťou balenia sú 4 integrované pätky.

Pomôžeme, poradíme

Neviete si rady? Nie ste si istí či bude presne pasovať na vaše auto? Riešenie na každé auto nájdete v našom konfigurátore nosičov Thule.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku