63.9 EUR

Tenisová raketa Babolat Pure Strike Junior 26 2020

Tenisová raketa Babolat Pure Strike Junior 26 2020 je špičková juniorská raketa s technológiou Control Frame Technology pre deti od 10 rokov.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 76082

Ďalšia ponuka modelu Pure Strike

Tenisová raketa Babolat Pure Strike Junior 26 2020

Tenisová raketa Babolat Pure Strike Junior 26 2020

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Ročná kolekcia 2020
Výška hráča nad 140 cm
Vypletená raketa áno
Hmotnosť tenisovej rakety 250 g
Presný rozmer hlavy 645 cm2 (100 in2)
Dĺžka rakety 660 mm (26.0")
Vzor výpletu 16 x 19
Veľkosť gripu Grip 1 (4 1/8")
Obal rakety obal nie je súčasťou rakety

Popis

Tenisová raketa Babolat Pure Strike Junior 26 2020 je špičková juniorská raketa s technológiou Control Frame Technology pre deti od 10 rokov a viac. Je skonštruovaná z grafitového kompozitu podobne ako dospelácke modely, avšak vďaka väčšej hlave, kratšiemu rámu a nižšej hmotnosti 250 g je vhodná pre ambicióznych mladých hráčov skôr ako prejdú k dospeláckemu rámu. 

Ešte lepší Pure Strike

Rakety Pure Strike 3. generácie v sebe kombinujú razanciu, cit a presnosť. Sú zlatým stredom medzi rýchlo hrajúcim radom Pure Drive a spinovými modelmi Pure Aero. Moderný tenis vyžaduje od hráča všetky zrčnosti - rýchlosť, presnosť a kontrolu. Nové rakety Pure Strike prichádzajú s filozoficou tzv. Sharp Control = ostrých a presných úderov pod kontrolou.

Náhled videa

Pre koho je?

Už 3. generácia rakiet Pure Strike prináša nové technológie pre ešte príjemnejší pocit a väčšiu kontrolu loptičky pri zachovaní razantných úderov. Novinka je o niečo mäkšia a prístupnejšia oproti predošlej generácii rakiet. Tento juniorský model so vzorom strún 16x19 je veľmi dobre ovládateľný a vďaka hlave rakety 645 cm2 dokáže vygenerovať veľmi slušný spin. Raketa je vhodná pre ambicióznych juniorov od 10 rokov vyššie. Ambasádorom rakiet Pure Strike je rakúsky špičkový tenista Dominic Thiem, ktorý s novým modelom hral poprvýkrát na Roland Garros 2019. Ak s vám jeho štýl hry páči a sami hráte podobný tenis, potom si raketu zapíšte na zoznam želaní.

 

– Michal Bayerl, tenisový tréner 2. triedy –

Parametre:

  • Hlava: 645 cm2
  • Dĺžka: 660 mm
  • Hmotnosť: 250 g (bez výpletu)
  • Materiál: 100% Graphite
  • Šírka rámu: 21 mm / 23 mm / 21 mm
  • Vzor strún: 16x19
  • Štýl hry: Razantná celodvorcová hra
  • Pre koho je: Pre juniorov vo veku 10 a viac rokov / 140 - 150 cm
  • Vypletená: áno - Babolat Synthetic

Dizajn podľa Thiema

Dizajn nového modelu Pure Strike vychádza z urbanistického poňatia. Raketa je plná nápisov Pure Strike. Horný ochranný nárazník v oranžovej farbe a oranžové stredové pruhy na hlave rakety a v kŕčku v sebe evokujú zameriavač. Raketa má tak svoj vlastný osobitý dizajn, ktorý v sebe spája eleganciu bieleho športu a agresivitu tenisových úderov.

Na dizajne spolupracoval také Dominic Thiem, rakúska tenisová superstar. 

V ponuke máme tiež priamo raketu Dominica Thiema - presnejší model s hustejším vzorom výpletu Pure Strike 18/20 2020.

Technológie (2)

Babolat FSI Power

Výplet upletený pre údery so spinom

Raketa dostala do vienka technológiu FSI Power, s ktorou budete oveľa jednoduchšie triafať údery so spinom. Raketa má totiž širšie rozostupy vo výplete, ktoré poskytujú vyšší výkon a pohodlné údery s rotáciou.

Na detail technológie

Babolat Control Frame Technology

Kombinovaný tvar rámu

Inovatívna technológia Control Frame Technology kombinuje dva základné tvary rámu v jeden celok. Dynamický eliptický tvar je na kritických miestach šikovne pretvorený v hranatý tvar, ktorý rakete dodáva na stabilite. Výsledkom je vynikajúca kontrola loptičky a stabilita rakety v každej situácii.

Na detail technológie

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku