87.9 EUR

Tenisová raketa Babolat Pure Strike Junior 25 2020

Tenisová raketa Babolat Pure Strike Junior 25 2020 je špičková juniorská raketa s technológiou Control Frame Technology pre deti vo veku od 8-10 rokov.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 76083

Ďalšia ponuka modelu Pure Strike

Tenisová raketa Babolat Pure Strike Junior 25 2020

Tenisová raketa Babolat Pure Strike Junior 25 2020

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Ročná kolekcia 2020
Výška hráča 128 - 142 cm
Vypletená raketa áno
Presný rozmer hlavy 645 cm2 (100 in2)
Dĺžka rakety 635 mm (25.0")
Vzor výpletu 16 x 19
Veľkosť gripu Grip 0 (4" = 4 0/8")
Obal rakety obal nie je súčasťou rakety

Popis

Tenisová raketa Babolat Pure Strike Junior 25 2020 je špičková juniorská raketa s technológiou Control Frame Technology pre deti vo veku 8 - 10 rokov. Je skonštruovaná z grafitového kompozitu podobne ako dospelácke modely, avšak vďaka väčšej hlave, kratšiemu rámu a nižšej hmotnosti 240 g je vhodná pre ambicióznych mladých hráčov ako ich prvá plne grafitová raketa. 

Ešte lepší Pure Strike

Rakety Pure Strike 3. generácie v sebe kombinujú razanciu, cit a presnosť. Sú zlatým stredom medzi rýchlo hrajúcim radom Pure Drive a spinovými modelmi Pure Aero. Moderný tenis vyžaduje od hráča všetky zrčnosti - rýchlosť, presnosť a kontrolu. Nové rakety Pure Strike prichádzajú s filozoficou tzv. Sharp Control = ostrých a presných úderov pod kontrolou.

Náhled videa

Pre koho je?

Už 3. generácia rakiet Pure Strike prináša nové technológie pre ešte príjemnejší pocit a väčšiu kontrolu loptičky pri zachovaní razantných úderov. Novinka je o niečo mäkšia a prístupnejšia oproti predošlej generácii rakiet. Tento juniorský model so vzorom strún 16x19 je veľmi dobre ovládateľný a vďaka hlave rakety 645 cm2 dokáže vygenerovať veľmi slušný spin. Raketa je vhodná pre ambicióznych juniorov vo veku 8 - 10 rokov. Ambasádorom rakiet Pure Strike je rakúsky špičkový tenista Dominic Thiem, ktorý s novým modelom hral poprvýkrát na Roland Garros 2019. Ak s vám jeho štýl hry páči a sami hráte podobný tenis, potom si raketu zapíšte na zoznam želaní.

 

– Michal Bayerl, tenisový tréner 2. triedy –

Parametre:

  • Hlava: 645 cm2
  • Dĺžka: 635 mm
  • Hmotnosť: 240 g (bez výpletu)
  • Materiál: 100% Graphite
  • Šírka rámu: 21 mm/23 mm 21 mm
  • Vzor strún: 16x19
  • Štýl hry: Razantná celodvorcová hra
  • Pre koho je: Pre juniorov vo veku 8 - 10 rokov/140 - 150 cm
  • Vypletená: áno - Babolat Synthetic

Dizajn podľa Thiema

Dizajn nového modelu Pure Strike vychádza z urbanistického poňatia. Raketa je plná nápisov Pure Strike. Horný ochranný nárazník v oranžovej farbe a oranžové stredové pruhy na hlave rakety a v kŕčku v sebe evokujú zameriavač. Raketa má tak svoj vlastný osobitý dizajn, ktorý v sebe spája eleganciu bieleho športu a agresivitu tenisových úderov.

Na dizajne spolupracoval také Dominic Thiem, rakúska tenisová superstar. 

V ponuke máme tiež priamo raketu Dominica Thiema - presnejší model s hustejším vzorom výpletu Pure Strike 18/20 2020.

Technológie (2)

Babolat FSI Power

Výplet upletený pre údery so spinom

Raketa dostala do vienka technológiu FSI Power, s ktorou budete oveľa jednoduchšie triafať údery so spinom. Raketa má totiž širšie rozostupy vo výplete, ktoré poskytujú vyšší výkon a pohodlné údery s rotáciou.

Na detail technológie

Babolat Control Frame Technology

Kombinovaný tvar rámu

Inovatívna technológia Control Frame Technology kombinuje dva základné tvary rámu v jeden celok. Dynamický eliptický tvar je na kritických miestach šikovne pretvorený v hranatý tvar, ktorý rakete dodáva na stabilite. Výsledkom je vynikajúca kontrola loptičky a stabilita rakety v každej situácii.

Na detail technológie

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku