41.99 EUR

Taška VHV - Opus 2231 SR

Hokejová taška Opus 2231 pre nenáročných amatérov je zase tu. Taška, ktorá sa vyrábala už pred 15 rokmi je opäť vo výrobe. Prepracovaná seniorská taška s objemom 119 litrov má 2 postranné vrecká a 3 menšie vrecká na boku. Opäť v ponuke za veľmi výhodnú cenu.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 116

Taška VHV - Opus  2231 SR

Taška VHV - Opus 2231 SR

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Kolieska nie
Identifikačný štítok nie

Popis

Hokejová taška Opus 2231 pre nenáročných amatérov je zase tu. Taška, ktorá sa vyrábala už pred 15 rokmi a bola veľmi populárnou je opäť vo výrobe. Na mnohopočetné žiadosti zákazníkov ju český výrobca VHV Opus opať začal vyrábať a to v nových žiarivých farbách. Prepracovaná seniorská taška s objemom 119 litrov sa dá nosiť v ruke vďaka dvom spojeným popruhom. Taška na hokej má 2 postranné vrecká a 3 menšie vrecká na zips umiestnené na boku tašky. Opäť v ponuke za veľmi výhodnú cenu.

Hokejová taška, ktorá prvýkrát uzrela svetlo sveta už pred viac ako 15 rokmi je späť - v nových farbách!

Hokejová taška je vyrobená z veľmi kvalitného a odolného materiálu PAD. Materiál je dostatočne pevný a pritom veľmi priedušný. Materiál dobre odvádza vlhkosť.

Taška má po stranách vrecká na uloženie korčúľ a spodného prádla. Tieto 2 postranné vrecká sú v tejto novej verzii vybavené odolným zipsom. Bočná strana tašky je vybavená tromi vreckami na zips na najrôznejšiu menšiu výstroj alebo osobné veci.

Taška sa dá nosiť v ruke pomocou masívnych popruhov, ktoré sa dajú spojiť.

Rozmery tašky sú 85 x 35 x 40 cm a celkový objem vrátane vreciek je 119 litrov.

Tašku dodávame vo viacerých farebných kombináciách.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (154)

107×

38×

0
zákazníci, ktorí už nakúpili
94 %
zákazníkov doporučuje
Taška VHV - Opus 2231 SR
Overený zákazník

- Šlapanice

5

Byl to dárek ale vše v pořádku, plní přesně to, co má :)
Taška VHV - Opus 2231 SR
Overený zákazník

- Česká Kamenice

5

prostorná, pevná
Taška VHV - Opus 2231 SR
Overený zákazník

5

Perfektní, pevná, prostorná. I po několika sezónách bez chyby, švy drží, zipy fungují, dno není otrhané... A to jsem se s ní dvakrát přestěhoval, odtahal jsem v ní spoustu věcí. Brusle 43 se do bočních kapes pohodlně vejdou (bez chráničů nožů pochopitelně). Popruh přes rameno podle mě není třeba, ucha jsou dost dlouhá, aby se přes rameno dala nést.

Otázky (2)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku

Vladimír Šustek

pridané 2. 01. 2012


Dobrý den, po objednání této tašky jsem náhodou na internetu narazil na informaci, že boční kapse na brusle pojmou maximálně brusli o velikosti 45 je tomu tak ? nebo se tam vleze i 47.5 ? (můj případ) děkuji

Šárka Sýkorová ,

odpovedá


Dobrý den,tak jsem se právě vrátil ze skladu a zkoušel jsem všechny brusle větších velikostí a maximální rozměr bruslí, které se vejdou do kapsy je číslo 45 a to bez chrániče nožů, větší brusle tam bohužel nedostanete a kapsu využijete spíše na drobnou výstroj nebo osobní věci-- S přáním pěkného dne Tomáš Humaj

Vladimír Tomanica

pridané 14. 12. 2011


Dobrý deň, chcel by som vedieť či má taška pevné dno. Ďakujem za odpoveď. Tomanica V.

Šárka Sýkorová ,

odpovedá


Dobrý den,ne, dno není pevné jedná se o nylonový zesílený textil-- S přáním pěkného dne Tomáš Humaj