119.1 EUR

Taška na rakety Tecnifibre ATP Endurance 15R 2019

Taška na rakety Tecnifibre ATP Endurance 15R 2019 je veľký bag až na 15 rakiet z vodoodolného materiálu Tarpaulin do extrémnych podmienok.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 67332

Taška na rakety Tecnifibre ATP Endurance 15R 2019

Taška na rakety Tecnifibre ATP Endurance 15R 2019

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Farba čierna
Ročná kolekcia 2019
Maximálny počet prenášaných rakiet: maximálne 15 rakiet
Samostatný priečinok na topánky alebo vlhké oblečenie áno - s odvetrávaním
Dĺžka tašky / batohu 79 cm
Šírka (hĺbka) tašky / batohu 42 cm
Výška tašky / batohu 33 cm
Objemová trieda tašky veľký bag až na 15 rakiet
Počet popruhov 2 chrbtové popruhy (s trvalým uchytením a s možnosťou zapnutia popruhu cez hrudník pre lepšie "ukotvenie" tašky)
Stredné uchytenie (ucho na nosenie v ruke) 2 polstrované madlá na obidvoch koncoch tašky
Počet priečinkov na rakety 3 priestranné priečinky
Počet vreciek prístupných z vonkajšej strany 2 vodoodolné vrecká

Popis

Taška na rakety Tecnifibre ATP Endurance 15R 2019 je veľký bag až na 15 rakiet z vodoodolného materiálu Tarpaulin do extrémnych podmienok. Je vybavený dvoma vodoodolnými vreckami na zips, kde bezpečne uložíte mobilný telefón a ďalšie drobnosti ako sú kľúče či peňaženka. Pohodlné nosenie zabezpečujú kvalitne polstrované chrbtové popruhy s nastaviteľnou dĺžkou a prackou cez hrudník.

Odolnosť na prvom mieste

Tento bag zaujme všetkých tenisových nadšencov a turnajových hráčov. Veľkou výhodou je odolnosť použitého materiálu Tarpaulin, ktorý je odolný voči vode a UV žiareniu a preto vrecká na rakety nie sú vybavené krehkou fóliou. Materiál Tarpaulin už z vonkajšej strany zabezpečí ochranupred horúčavou. Súčasne je tento materiál odolný voči odreninám, teda pri manipulácii s taškou sa nemusíte báť, že by ste ju ľahko prešúchali.

Perfektný bag pre náročných

Toto je naprosto úžasný bag. Na rozdiel od iných bagov z tejto kategórie je veľmi priestranný a praktický. Navyše je vyrobený z odolného Tarpaulinu, ktorý zabezpečí ochranu tak pre vaše rakety, ako i pre elektroniku, ktorú si so sebou na turnaj vezmete. Vynikajúce sú dve ventilované vrecká a vodoodolné vrecká so zipsmi. Zosilnené švíky a polstrované nastaviteľné chrbtové popruhy so sťahovacou prackou zabezpečia komfortné nosenie po areáli i mimo neho. Je to bag, ktorý sadne veľkej väčšine hráčov a bude verným služobníkom na cestách.

 

– Michal Bayerl, tenisový tréner 2. triedy –

Veľa priestoru

Zmestí sa do neho až 15 rakiet, avšak ideálne využitie je 10 rakiet do dvoch bočných veľkých vreciek a oblečenie včítane ďalšej výbavy do prostredného, najprestrannejšieho vrecka. Poteššia dve ventilované vrecká, ktorú sú vhodné na spotenú obuv a zašpinené oblečenie. Na fľašu s pitím a loptičky možno využiť ďalšie vrecko na zips. Čerešničkou na torte sú 2 vodoodolné vrecká na bokoch bagu určené na elektroniku a ďalšie cennosti.

Nosenie je hračka

Pretože je bag skutočne priestranný a obsiahne veľa vecí, celkom sa prenesie. Vďaka použitiu dvoch chrbtových popruhov s vynikajúcim polstrovaním to ale bude hračka. Popruhy sú nastaviteľné a navyše sú vybavené sťahovacou páskou s prackou cez hrudník. Popruhy vám tak nebudú padať z pliec. Využitie nájdu tiež dve polstrované madlá z obidvoch strán pre zodvihnutie bagu.

Vlastnosti:

  • 3 veľké vrecká až na 15 rakiet - ideálne 10 rakiet + oblečenie
  • 2 bočné vodoodolné vrecká na elektroniku a iné cennosti
  • 2 ventilované vrecká na spotenú obuv a špinavé oblečenie
  • 1 vrecko na ďalšiu výbavu - fľašu s pitím, loptičky, výplety atď.
  • nastaviteľné chrbtové popruhy s kvalitným polstrovaním
  • sťahovací pás s prackou cez hrudník
  • 2 polstrované madlá
  • odolný materiál Tarpaulin - odolá nepriazni počasia, UV žiareniu a vydrží i neopatrné zaobchádzanie
  • záterové zipsy a zosilnené švy
  • certifikácia ATP Tour

Nepotrebujete tak priestranný bag a stačil by vám menší variant? Pozrite sa na model na 6 rakiet Tecnifibre ATP Endurance 6R 2019.

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku