139 EUR

Strešný nosič Thule Subaru Legacy (III) 5-dr Estate so strešnými lyžinami (hagusy) 98-03 Smart Rack

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 46825

Strešný nosič Thule Subaru Legacy (III) 5-dr Estate so strešnými lyžinami (hagusy) 98-03 Smart Rack

Strešný nosič Thule Subaru Legacy (III) 5-dr Estate so strešnými lyžinami (hagusy) 98-03 Smart Rack

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Značka Subaru
Rok výroby 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003
Model Legacy (III)
Karoséria Estate
Dvere 5-dr
Typ Strešné pozdĺžniky (Roof railing)

Popis

Nosič Thule Smart Rack 784 obsahuje univerzálne pätky pre automobily so strešnými pozdĺžnikmi a štvorhranné nosné tyče o dĺžke 1180 mm. Nosič Thule obsahuje 4 pätky a 2 nosné oceľové tyče. Nosnosť 75 kg umožňuje využiť naplno potenciál strechy vášho kombi.

Pre automobily s pozdĺžnikmi pripravila firma Thule svetovo najpredávanejší strešný systém. Nosné pätky Thule Smart Rack predstavujú absolútny vrchol ponuky strešných pätiek. Nadčasový dizajn týchto pätiek vyzerá na aute veľmi elegantne. Ešte dokonalejší a lepšie prepracovaný dizajn pätiek sa bude páčiť každému.

Ideálne riešenie pre väčšinu automobilových značiek. Univerzálne použitie!

Balenie obsahuje 4 pätky a 2 nosné tyče.

Pätky

Thule Smart Rack 784 nosné pätky novej generácie sú ešte univerzálnejšie. Jednoduchšia manipulácia a výrazne zlepšená bezpečnosť (spĺňa normu CityCrash). Thule Smart Rack 784 sú určené výhradne pre montáž na autá s pozdĺžnikmi (hagusy). Všetky časti, ktoré prichádzajú do priameho kontaktu s automobilom, sú pogumovné a chránia tak auto pred poškriabaním. Pätky umožňujú montáž na pozdĺžniky o rozmere 18–50 mm.

Pätky sa dajú použiť iba so štvorhrannými nosnými tyčami.

Tyče

V tejto sade nájdete tradičné štvorhranné nosné tyče o dĺžke 1 180 mm. Nosné tyče sú základným modelom v sortimente Thule a vhodné sú najmä na každodenné používanie i v náročnejších podmienkach. Klasická konštrukcia a praktickosť sú tu na prvom mieste.

Ide o bežné štvorhranné oceľové tyče o hrúbke steny 2 mm. Tyče sú z dôvodu ochrany materiálu i nákladu potiahnuté plastom a zostanú vám tak dlho "ako nové". Materiál tyčí je dostatočne silný a odolný voči nešetrnému zaobchádzaniu. Nosné oceľové tyče sa dodávajú po 2 kusoch. Viac o štvorhranných nosných tyčích.

Nosnosť nosiča je podľa ISO normy 75 kg.

Balenie obsahuje tiež imbusový kľúč s rukoväťou pre jednoduchú montáž.

Vyznačuje sa veľmi rýchlou a jednoduchou montážou bez potrey prídavného montážneho kitu - bez voľných dielov a bez potreby náradia. Všetko čo potrebujete je v balení. Pätky sú namontované skutočné v okamihu.

Výrobok spĺňa prísne európske normy (schválené inštitútom TÜV)  a získal i veľmi prestížne ohodnotenie v testoch CityCrash.

Nie ste si istí výberom správneho nosiča pre vaše auto? Využite náš praktický Thule konfigurátor strešných nosičov.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku