76.99 EUR

Squashová raketa Salming Cannone Slim 2018

Squashová raketa Salming Cannone Slim 2018 je spoľahlivým a víťazným medzičlánkom medzi hráčom a individuálnym úspechom.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 53158

Squashová raketa Salming Cannone Slim 2018

Squashová raketa Salming Cannone Slim 2018

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

K tomuto produktu nie sú uvedené žiadne parametre

Popis

Squashová raketa Salming Cannone Slim 2018 platí za raketu s najmenšou hlavou z celého radu Salming Cannone. Iba 477 cm2 prispieva k presnejšej a svižnejšej hre, avšak dokonale vyvážené parametre vás neochudobnia ani o poriadne rany s vynaložením čo najmenšej námahy. Malá hlava rakety potrebuje hráčov s vycibrenou technikou, preto je vhodná pre skúsených squashistov.

Vyhrať v suchom tričku

Maximálne možnosti súčasného výskumu sa postarali o zázrak v podobe vlákien Vectran. Nový materiál tlmí vibrácie a nárazy, čím uľavuje zápästiu. Manipulácia s raketou je jednoduchšia ako s občanmi na predvolebných mítingoch a dokonalejšiu ergonómiu by nevymyslel ani všeumelec Láďa Hruška.

Parametre a vlastnosti

  • Omotávka H20 Drain
  • Napnutie výpletu 11 kg
  • Hmotnosť rámu 153 gramov
  • Veľkosť hlavy rakety 477 cm2
  • Vyváženie 365mm
  • Dĺžka rakety 685 mm
  • Carbon + Glass fiber

Rany lietajú jedna radosť i s minimálnou námahou

Raketa je vyvážená na stred na 365 mm a podporuje tým univerzálne poňatie hry Vaše údry dokáže zosilniť, ale tiež ich výborne kontrolovať.

V NDR nikto chybu neurobil

Materiáloví inžinieri dali sivú kôru mozgovú dohromady a vyvinuli geniálne zariadenie, ktoré nepozná horkosť porážky. Loptička po náraze na pevné struny naberie raketovú dynamiku, že si i metlobalová ohnivá strela z Rokfortu bude pripadať ako záhradný slimák. Je takmer až za hranicou ľudského chápania, ako sa v niečom takom malom môže spájať to najlepšie.

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku