62 EUR

Rukavice Opus 3841 SR

Hokejové rukavice Opus 3841 sú určené pre náročných hráčov a poloprofesionálov. Vonkajší povrch je vyrobený z kvalitnej syntetickej kože a dlaň je pokrytá mäkkou kožou Clarino. Rukavice Opus 3841 sú veľmi ľahké, priedušné a odvádzajú vlhkosť.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 17680

Rukavice Opus 3841 SR

Rukavice Opus 3841 SR

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Sezóna 2011/2012
Stupeň ochrany základná
Vonkajší materiál (horná strana rukavíc) syntetická koža
Prevedenie prstov 2-dielne členené prsty
Prevedenie palca 3-dielny s plastovými vložkami
Materiál dlane jemná Clarino koža s gripom
Materiál výstelky ventilovaná sieťovina
Hodnotenie Sportega ;
Hodnotenie podľa stupňa ochrany
60
Hodnotenie komfortu
70
Hodnotenie podľa reálnej životnosti
60
Naše odporúčanie na nákup pomer výkon/cena)
7

Popis

Rukavice pre náročných

Hokejové rukavice Opus 3841 sú určené pre náročných hráčov a poloprofesionálov. Vonkajší povrch je vyrobený z kvalitnej syntetickej kože a dlaň je pokrytá mäkkou kožou Clarino. Rukavice sú veľmi ľahké a priedušné, dostatočne chránia prsty a chrbát ruky.

Rukavice Opus 3841 majú anatomický tvar, ktorý umožňuje voľný pohyb zápästia a pohodlné držanie hokejky. Tieto rukavice ocení široká škála pravidelných hobby hráčov!

Rukavice pochádzajú z poloprofesionálnej série High 3500.

Nový dizajn v oblasti manžety umožňuje voľný pohyb zápästia a zároveň poskytuje maximálnu ochranu. Manžeta je pevná a pevne obopína zápästie, neobmedzuje pohyblivosť!

Ergonomicky tvarovaný trojdielny chránič palca s integrovaným PE výliskom zaručuje vysokú ochranu v tejto oblasti. Dvojdielne rozdelenie prstov umožňuje pevné uchopenie palice, čo ocení každý hráč.

Ľahké materiály polstrovania bezpečne absorbujú nárazy a chránia pred otrasmi. Perforovaný materiál v strede prstov a na okraji ruky zabezpečuje vetranie a odvod vlhkosti. To zvyšuje pohodlie hráča, ktorý sa môže plne sústrediť na hru.

Rukavice Opus 3841 sú k dispozícii v čiernej a modro-striebornej farbe a vo veľkostiach podľa aktuálnej skladovej dostupnosti.

Najlepšie hodnotené (21)

20×

0
zákazníci, ktorí už nakúpili
95 %
zákazníkov doporučuje
Rukavice Opus 3841 SR
Overený zákazník

- Sokolov 1

5

Kvalitní rukavice za dobrou cenu.
Rukavice Opus 3841 SR
Overený zákazník

- Kamenický Šenov

5

Maximální spokojenost.
Rukavice Opus 3841 SR
Overený zákazník

- Malacky

5

max spokojnost za tu cenu

Otázky (1)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku

Pavel Ševčík

pridané 26. 09. 2012


Dobrý den. Kdy budete mít k dispozici model pro 2012-2013 který opus vyrábí? Na foto máte předchozí model.Jaká bude Vaše cena? Děkuji Ševčík

Martin Pištělák ,

odpovedá


Dobrý den,pro sezonu 2012-2013 zůstávají v nabídce modely, který byl i v loňské sezoně tzn. právě Opus 3841 + se dá sehnat model ze sezony předcházející tzn. Opus 3659.S přáním pěkného dne Martin Pištělák ..... SportObchod.cz - Tvůj nejlepší spoluhráč! .....