ID {{ productCode }}
Vyberte vlastnosti:
{{ a.name }} {{ a.name }} | {{ a.deliveryDate | dayMonthFormat }} {{ a.stockLimit }}, {{ a.text }} |
{{ a.name }} {{ a.name }} | {{ a.deliveryDate | dayMonthFormat }} {{ a.stockLimit }}, {{ a.text }} |
Dostupnosť |
||
elektronicky | ||
Aktuálnu skladovú dostupnosť zistíte výberom konkrétnej vlastnosti. | ||
{{ a.name }} {{ a.name }} | {{ a.stockStatusCode === 'stock-detail:expectation' ? a.stockStatusText : a.stockStatusText }} | {{ a.deliveryDate | dayMonthFormat }} {{ a.stockLimit }}, {{ a.text }} |
Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.
Objednávacie číslo: FROY015
Forma | potravina |
---|---|
Hmotnosť | 15 g |
Crunchy snack lyofilizovanej marhule je zdravá a chrumkavá desiata plná vitamínov a minerálov bez pridaných farbív a konzervantov.
Lyofilizácia je proces sušenie ovocia mrazom niekedy označované ako vymrazený alebo sublimačné sušenie. Následný produkt je takmer identický s pôvodnou surovinou. Zachováva si farbu, chuť, arómu, minerály, vitamíny a takmer identickú veľkosť. Je ideálny zložkou do müsli, kaší, jogurtov, sorbetov, a smoothies. Ďalej sa konzumuje priamo ako chrumkavý snack výraznej ovocnej chuti. Výborné využitie má aj pre ďalšie kulinárske špeciality.
Všetko začína u čerstvého ovocia. K výrobe 1 kg mrazom sušeného ovocia je potrebné spracovať 7-10 kg čerstvého ovocia. To je nakrájané na požadovaný tvar a je prudko zmrazené na teplotu až - 60 °C. Vďaka tomu sa zachová prirodzená štruktúra. Potom sa ovocie umiestni do sušiarne, v ktorej je udržiavaný nízky tlak (610 Pa). Voda tak zo zmrazeného ovocia sublimuje, tzn. prechádza z pevnej fázy (ľadu) priamo do fázy plynné (vodnej pary). Oproti sušenie teplom, si mrazom sušené ovocie v maximálnej miere zachová nielen svoju pôvodnú textúru a arómu, ale aj potrebné vitamíny a minerály. Lyofilizácia eliminuje väčšinu mikrobiálnych nečistôt a zaisťuje dlhú trvanlivosť produktu (2 roky).
Výrobca: Royal Pharma s.r.o., Hořínecká 1010/6,182 00 Praha 8