56 EUR

Ortéza na členok McDavid 4197

Ortéza na členok McDavid 4197 poskytuje maximálnu podporu. Prispôsobí sa tvaru nohy, neobmedzuje v pohybe a umožňuje jednoduché použitie.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 51864

Ortéza na členok McDavid 4197

Ortéza na členok McDavid 4197

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Stupeň podpory Level 4 - maximálna podpora +
Typ zranenia pretrhnuté väzy v členku, nestabilita členku, podvrtnutý členok

Popis

Ortéza na členok McDavid 4197 ponúka maximálnu možnú oporu členka. Vďaka pevnému materiálu bude vaša noha stiahnutá, fixovaná a vy si môžete užívať svoje bežné denné aktivity. Silikónová podrážka umožňuje perfektný kontakt i v topánke. Remienky sa ľahko zapínajú. Prispôsobenie tvaru nohy je samozrejmosťou. 

Skoncujte s bolesťami

Ortéza svojou kompresiou vyvíja tlak, ktorý urýchľuje a podporuje hojenie. Vhodnú podporu členku ponúkne napríklad pri bolestiach.

Maximálna opora

Ortéza poskytuje maximálnu možnú oporu. Je prispôsobená zvlášť na pravú a ľavú nohu. Vďaka tomu sa lepšie prispôsobí tvaru nohy, na ktorú sadne ako uliata. Vďaka TPU exoskeletu fixuje nohu i pri pohybe do strán. Nemusíte sa tak báť vyvrtnutia. Systém Soft Flex-Link potom zabezpečí prirodzený rozsah pohybu. Protišmyková podrážka vytvára stabilný kontakt i v topánkach. 

Príjemný materiál

Ortéza je vyrobená z kombinácie neoprénu, polyesteru, mikrovlákien, nylonu i spadnexu. Vďaka tejto zmesi má tie najlepšie možné vlastnosti. Materiál je pevný, drží nohu stabilnú a navyše sa v nej nebude noha zbytočne potiť. 

Dokonalé prispôsobenie

Ortéza sa zapína pomocou remienkov, zvládne to teda skutočne každý. Vďaka tomuto systému si môžete sami regulovať silu kompresie, ktorá bude pôsobiť na váš členok. Funkcia Heel-Lock Strap a sťahovací systém Figure - 8 sú tou najlepšou možnou kombináciou čo sa zapínania týka a zabezpečujú členku maximálnu stabilitu. 

Jednoduchá a rýchla údržba ortézy poteší každého. Ortézu stačí ručne vyprať šetrným čistiacim prostriedkom, dôkladne opláchnuť a nechať samovoľne usušiť.

Veľkostná tabuľka

Veľkosť XS/S M/L XL/XXL
Rozmery v EUR do 41 EUR 41–44 EUR 44 EUR a viac

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (12)

12×

0
zákazníci, ktorí už nakúpili
100 %
zákazníkov doporučuje
Ortéza na členok McDavid 4197
Overený zákazník

5

perfektni
Ortéza na členok McDavid 4197
Overený zákazník

5

Velmi kvalitní
Ortéza na členok McDavid 4197
Overený zákazník

- Seč

5

Velice mi ortéza pomáhá. Jsem velice spokojená.

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku