41 EUR

Chrániče ramien Opus 3808

Chrániče ramien Opus 3808 pre pravidelných hobby hráčov a nenáročných amatérov. Inovovaný model chráničov je vylepšený zvýšením ochrany v oblasti hrudníka a chrbtice integrovaným plastovým výliskom umiestneným medzi penové materiály. Technológia vysokofrekvenčného tvarovania.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 17771

Chrániče ramien Opus 3808

Chrániče ramien Opus 3808

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

K tomuto produktu nie sú uvedené žiadne parametre

Popis

Inovovaný model s novým designom

Ramená Opus 3808 sú určené pre pravidelných hobby hráčov a nenáročných amatérov. Inovovaný model ramien je vylepšený zvýšením ochrany v oblasti hrudníka i chrbtice integrovaným plastovým výliskom umiestneným medzi penové materiály. Technológia vysokofrekvenčného tvarovania prispieva k tlmeniu nárazov v oblasti hrudníka. Prepracovaný je i design.

Ramená Opus 3808 perfektne sadnú na telo, sú veľmi ľahké a poskytujú vysokú ochranu!

Ramená pochádzajú zo seniorskej série Classic 3000.

Výplňové penové materiály sú rovnako ako u vyšších modelov perforované a tým bola výrazne znížená hmotnosť ramien, čo iste ocení každý hráč. Perforácia vonkajších a vnútorných materiálov zabezpečuje lepší odvod telesného vlhka a tepla, hráč sa tak cíti výborne po celý zápas a môže sa stopercentne sústrediť na hru.

Odolný materiál dokonale tlmí údery. Vysoká ochrana oblasti kľúčnych kostí a horných častí paží je zabezpečená všitými plastovými výliskami. Bezpečné chránenie je taktiež v oblasti ramien a chrbtice. Ramená Opus 3808 zaručujú spoľahlivú ochranu a popritom poskytujú pri hre veľkú voľnosť pohybu a hráča nijak neobmedzujú. Systém upínania welcro zabezpečuje pevnejšie a jednoduchšie uchytenie chrániča, ktorý sa tak lepšie prispôsobí na mieru každému hráčovi.

Ramená Opus 3808 dodávame vo viacerých veľkostiach podľa aktuálnej skladovej dostupnosti v strieborno-sivo-modrej farbe.

Sú pre vás tieto ramená príliš veľké? V našej ponuke nájdete tiež menšie ramená Opus 3867 junior.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (6)

0
zákazníci, ktorí už nakúpili
100 %
zákazníkov doporučuje
Chrániče ramien Opus 3808
Overený zákazník

- Modra 1

5

pohoda
Chrániče ramien Opus 3808
Overený zákazník

- Kardašova Řečice

5

Lehké chrániče, které skvěle sedí. Dobře absorbují nárazy do mantinelu ve vysoké rychlosti a rány pukem.¨super cena doporučuji.
Chrániče ramien Opus 3808
Overený zákazník

- Krajné

5

velmi lahke,pre mna ako amatera velmi dobre...

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku