57442

Nosič bicyklov Thule VeloSpace XT 939 + Box Thule BackSpace XT 9383

ID {{ productCode }}

Nosič bicyklov Thule až pre 3 bicykle. Prekážkou nie sú široké pneumatiky, vysoká váha ani veľký rázvor.

Zostav si svoju súpravu

Súprava sa skladá z:

{{ slot.products[0]?.name }}

Dostupnosť

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: 57442

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 1.399.00 €

Ďalšia ponuka modelu VeloSpace XT

Nosič bicyklov Thule VeloSpace XT 939 + Box Thule BackSpace XT 9383

Nosič bicyklov Thule VeloSpace XT 939 + Box Thule BackSpace XT 9383

1.499.00
1.399.00
Ušetríš 100.00 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 1.399.00 €

Parametre

Modelový rad VeloSpace XT
Vhodný pre prevoz Klasické bicykle, Elektrobicykl
Umiestnenie nosiča ťažné zariadenie
Maximálny počet bicyklov 3+1
Priemer rámu bicykla 22-80 mm
Rozpätie upevnenia pneumatík 29"
Uzamykanie bicykle aj nosiče
Zásuvka 13 pólov

Popis

Nosič na tri bicykle a box za výhodnú cenu

Na všestranný nosič bicyklov Thule VeloSpace XT 3 939 jednoducho naložíte tri ťažšie bicykle alebo kolobežky. Prekážkou nie sú široké pneumatiky, vysoká hmotnosť, ani veľký rázvor. Okrem elegantného dizajnu prináša nosič od Thule i nožný pedál pre jednoduché sklopenie s už pripevnenými bicyklami. Pohodlne preveziete detské bicykle, kolobežky i elektrobicykle a užijete si našľapané kilometre.

Nákladný box Thule BackSpace XT 9383 v čiernej farbe jednoducho pripevníte priamo na nosič bez potreby použiť akékoľvek náradie. Týmto ľahkým a odolným boxom rozšírite objem úložného priestoru vášho vozidla o 300 litrov.

Odporúčame pre

Nosič je vhodný pre vášnivé cyklistické rodinky, ktoré hľadajú kvalitu a univerzálnosť bez kompromisov. Vhodný je pre drvivú väčšinu bicyklov, kolobežiek i fatbikov. Box rozširuje batožinový priestor až o 300 litrov.

Základné parametre nosiča:

  • Hmotnosť nosiča je 20,6 kg
  • Rozmery zloženého nosiča sú 135 × 73 × 79 cm
  • Nosič je dimenzovaný pre bezpečnú prepravu bicykla do 30 kg,
  • Celková nosnosť 60 kg

Nerobte kompromisy – naložte bicykel, kolobežku i elektrobicykel

S nosičom VeloSpace XT 3 939 pohodlne naložíte akýkoľvek typ bicykla a väčšinu typov kolobežiek. Vysoká nosnosť 60 kilogramov zaručuje dostatočnú kapacitu i pre prepravu elektrobicyklov. Vďaka extra dlhým sponám sa zmestia i bicykle s pneumatikami širokými až 4,7 palcov. Iste vás potešia i dlhé ráfikové popruhy s nastaviteľnými podtlakovými prackami.

Nadštandardne široký priestor medzi držiakmi plášťa bicyklov umožní voziť i bicykle s veľkým rázvorom do 130 centimetrov. Vďaka konštrukcii nosiča na neho môžete bez obáv naložiť i elektrobicykle. Poctivé rozmery vášho elektrického dopravného prostriedku nie sú pre VeloSpace XT 3 939 prekážkou.

Záruka Thule 5 rokov

Jednoduchá manipulácia

Jazda na bicykli má byť najmä zábava, preto vám v Thule nechcú komplikovať ani prepravu. Zostavenie nosiča zvládnu i Pat a Mat. K jeho zostaveniu nepotrebujete žiadne náradie. Pri montáži na ťažné zariadenie oceníte stabilitu prípojky pred uzatvorením zabezpečovacej páky. Demontovateľné držiaky rámu vám uľahčia upevnenie bicyklov.

Chcete už vyraziť na cestu, ale zabudli ste dať do kufra poslednú tašku? Jednoducho využite možnosť sklopiť nosič i s upevnenými bicyklami pomocou nožného pedálu. 

Základné parametre boxu:

  • Objem: 300 l
  • Rozmery: 137 × 47 x 68 cm
  • Nosnosť: 50 kg
  • Hmotnosť: 8,6 kg
  • Farba: čierna

Pohodlný prístup k vašim veciam

Nízke usadenie na výklopnom nosiči VeloSpace nijak nebráni prístupu do kufra auta a zároveň uľahčuje nakladanie a vykladanie vašich vecí. K výbave sa navyše bez problému kedykoľvek dostanete.

Nečakane priestranný a pevný

S objemom 300 l pohodlne obsiahne i cyklovozíky Thule Chariot alebo dva golfové bagy. Nosnosť 50 kg postačí pre väčšinu najčastejšie prevážaných vecí.

Jednoduchá manipulácia

Box vďaka jeho konštrukcii, ktorú možno poskladať a nízkej hmotnosti, uložíte takmer kdekoľvek. Keď príde jeho čas, jednoducho ho s pomocou integrovaných madiel prinesiete až k autu.

Nákladný box BackSpace spĺňa bezpečnostný štandard City Crash.

Jednoduché skladovanie a nízka hmotnosť

Box možno zložiť, teda vám mimo sezónu v garáži nezaberie veľa miesta. Vďaka hmotnosti 8,6 kg a integrovaným madlám sa ľahko prenáša.

Ďalšie možnosti rozšírenia

Pomocou adaptéra Thule VeloSpace XT Bike Adapter možno pridať ešte tretí bicykel či kolobežku.

Výrobok spĺňa prísne európske normy (schválené inštitútom TÜV) a získal aj veľmi prestížne hodnotenie v testoch CityCrash. Je maximálne bezpečný a pri prípadnej nehode, oproti neschváleným produktom, výrazne znižuje riziko vážnych následkov pri posune nákladu.

Lepšia ochrana proti zlodejom

Všetky zámky nosičov, boxov a ďalšieho vybavenia značky Thule sa začali vyrábať bez vyrazeného čísla zámku na vložke.

Číslo zostáva vyrazené na kľúčoch. Toto opatrenie Thule zavádza pre lepšiu ochranu proti zlodejom. Čísla na kľúčoch doporučujeme poznačiť a uschovať spolu so záručným listom pre prípadnú stratu kľúčov.

 

 

 

_ZDARMA

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku

Príslušenstvo (2)

Príslušenstvo (4)