450 EUR

Korčule Bauer Vapor 1X SR

Korčule Vapor 1X SR 2017 so špičkovými technológiami sú ideálnou voľbou pre náročných profesionálnych hráčov.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 48248

Ďalšia ponuka modelu Vapor

Korčule Bauer Vapor 1X SR

Korčule Bauer Vapor 1X SR

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Modelový rad Vapor
Kategórie veľkostí Senior
Výkonnostná trieda hráča Profesionálny hokej
Sezóna 2017/18
Odporúčaný štýl korčuľovania speed
Konštrukcia topánky 3 Curv kompozit s technológiou X-rib
Materiál výstelky LOCK-FIT PRO
Prevedenie jazyka FLEX-LOCK PRO , anatomicky tvarovaný s extra ochranou (stupeň ochrany 5)
Vnútorná stielka SPEED PLATE , anatomicky tvarovaná s potlačou a odvodom vlhkosti (stupeň komfortu 5)
Podrážka celokarbónový kompozit s perforáciou
Držiaky (holdery) Bauer Tuuk LightSpeed Edge
Nože (železá) TUUK LS4 Stainless steel
Hodnotenie pevnosti a tuhosti
100
Hodnotenie odolnosti a životnosti
100
Hodnotenie kvality nožov
100
Naše odporúčanie na nákup pomer výkon/cena)
10
Hodnotenie použitej technológie
100

Popis

Absolútna špička medzi korčuľami!

Hokejové korčule Bauer Vapor 1X SR z kolekcie pre sezónu 2017/2018 sú výsledkom dlhoročných inovácií, vďaka ktorým sa radia medzi absolútnu špičku medzi korčuľami. Stanú sa vynikajúcim spoločníkom náročných profesionálnych hokejistov, ktorým prinesú maximálnu rýchlosť a perfektné pohodlie chodidiel.

Základné vlastnosti:

  • Dokonale pevný skelet pre maximálny prenos energie do sklzu
  • Ochrana oblasti členkov zásluhou Comfort Edge na vysokej úrovni
  • Špičková výstelka uzamkne nohu v korčuli a prinesie maximálne zrýchlenie
  • Celokarbónová podrážka pre rýchlu výmenu noža 
  • Pružný jazyk s revolučnou technológiou zabezpečí nadštandardnú ochranu priehlavku

Bojujte bez strachu

Oblasť členka tvorí komfortné polstrovanie Comfort Edge, ktoré objavíte iba u tých najlepších modelov značky Bauer. Polstrovanie s kvalitnou penou si zapamätá tvar členka, teda nepríjemné otlaky a odreniny vám iste nehrozia. Navyše sa môžete bez väčších obáv postaviť i tvrdým strelám.

Technológie (9)

Bauer X-Rib

x-rib

Konštrukcia korčule je tvorená známou a rokmi overenou technológiou Bauer x-rib, ktorú si nechal výrobca Bauer patentovať. Technológia konštrukcie, ktorá zabezpečuje maximálny výkon a dynamiku pohybu, využíva v zadnej časti korčule špeciálne štruktúry v tvare písmena X. Súčasťou konštrukcie sú tiež špeciálne tepelne tvarovateľné švy, ktoré sa dokonale prispôsobia každej nohe, poskytnú jej maximálnu oporu a vyzdvihnú váš výkon o úroveň vyššie. Zakomponovanie krížového spevnenia je extra odolné voči bočným sekom a nastreleniam pukom, ktorý môže lietať obrovskou rýchlosťou. Konštrukcia chráni oblasť členka a celú zadnú časť nohy vrátane bočných kostí. Celý prvok je nielen vhodným estetickým prvkom, ale zároveň je 100% funkčne navrhnutý pre maximálnu rýchlosť, dynamiku a stabilitu. Konštrukcia nijako nebráni voľnosti pohybu a aktívne prispieva k zvýšeniu akcelerácie a rýchlym zmenám pohybu hráčov.

Na detail technológie

Bauer SPEED PLATE

Nohy ako v bavlnke 

Kvalitná vložka Bauer SPEED PLATE je tvarovateľná za tepla a tak sa dokonale prispôsobí tvaru chodidla každého hráča. Zásluhou vložky budete mať rýchlu jazdu a neuveriteľné zrýchlenie pod svojou absolútnou kontrolou. Tí najlepší korčuliari pomocou schopností vložky získajú dokonalú stabilitu.  I počas náročného zápasu sa budete cítiť skutočne v pohode.  

Na detail technológie

Bauer LOCK-FIT PRO Facing

Zaviaž a bež na to!

Na pevné utiahnutie šnúrok sa môžete stopercentne spoľahnúť. Systém šnurovania LOCK-FIT PRO tvorí špeciálne očká, ktoré držia šnúrky na svojom mieste. Korčule sa tak stanú vašou vynikajúcou oporou pri pohybe na ľade. Posledný sklz po ľade bude rovnako rýchly a dynamický ako ten prvý.

Na detail technológie

Bauer LOCK-FIT PRO Liner

Dynamit na nohách

Vysoko kvalitná výstelka LOCK-FIT PRO, ktorú tvoria protišmykové gripy, stopercentne uzamkne nohu v korčuliach a prinesie skvelé zrýchlenie s výbornou obratnosťou pri zmene pohybu. Na tvoju rýchlosť súperovi obrancovia ťažko zareagujú. Navyše výstelka zásluhou rýchloschnúcej látky udrží nohu v suchu po celú dobu zápasu.

Na detail technológie

Bauer TUUK LightSpeed Edge

Rýchlejší sklz

Držiaky nožov Bauer Tuuk LightSpeed ​​Edge predstavujú revolučný dizajn s možnosťou jednoduchej výmeny noža za pár sekúnd bez použitia náradia. Držiaky sú kompatibilné so všetkými nožmi Tuuk LightSpeed. Nové je tiež uloženie noža v držiaku, ktoré umožňuje rýchlejší sklz a menšie oblúky.

Na detail technológie

Bauer Vapor korčule

Korčule Bauer Vapor sa vyznačujú úzkou pätou v tvare písmena V. Na druhej strane sú širšie v oblasti prstov. Vďaka tomuto tvaru je vhodná na dynamické štýly korčuľovania a rýchle zmeny smeru. Vapor je najobľúbenejšia rada korčúľ na svete vo všetkých kategóriách.

Na detail technológie

Bauer Curv® Composite

Zvýšená ochrana

Materiál Curv Composite poskytuje po celej svojej ploche maximálnu ochranu pred tvrdými strelami, nárazmi do mantinelu aj prípadným seknutím hokejky. Technológia od značky Bauer uberá výstroju na hmotnosti, ale naopak účinnosť ochrany zvyšuje.

Na detail technológie

Bauer FLEX-LOCK PRO Tongue

Dokonalý jazyk 

V šatne nestrávite pre obúvanie korčúľ dlhý čas. Zásluhou dokonalého jazyka s revolučnou výstelkou FLEX-LOCK PRO sa do korčule ľahko dostanete a tvar sa dokonale prispôsobí vašej nohe. Výstelka prináša pružnosť pri korčuľovaní a súčasne zabezpečí nadštandardnú ochranu priehlavku.

Na detail technológie

Bauer TUUK LS 4

Najnovšie kvalitné nekorodujúce nože

Korčule sú vybavené kvalitnými, obľúbenými a často používanými nožmi Bauer TUUK LightSpeed 4, ktoré sú vyrobené z ľahkej nerezovej ocele. Ich 3mm výška predstavuje agresívny uhol v náklone, ktorý skracuje polomer otáčky.

Dlhá životnosť a jednoduchá výmena

Nože majú dlhú životnosť aj pri častom ostrení. Ich modifikovaný tvar uľahčuje brúsenie a tým aj jeho prispôsobenie na mieru každého hráča.

Nože vymeníte za pár sekúnd a bez náradia. 

Na detail technológie

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (1)

0
zákazníci, ktorí už nakúpili
100 %
zákazníkov doporučuje
Korčule Bauer Vapor 1X SR
Overený zákazník

5

Nic, lepšího jsem si vybrat nemohl.

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku