482.95 EUR

Bicykel Kona Fire Mountain čierny 2018

Bicykel Kona Fire Mountain čierny 2018 vhodný pre cyklistov, ktorí hľadajú kvalitný, ale cenovo dostupný horský bicykel s odpruženou prednou vidlicou a hydraulickými brzdami.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 53355

Bicykel Kona Fire Mountain čierny 2018

Bicykel Kona Fire Mountain čierny 2018

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 27,5"
Farba čierna
Brzdy kotúčové hydraulické
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Bicykel Kona Fire Mountain čierny 2018 v štýlovom dizajne sa stane dokonalým společníkom pre cyklistov, ktorí hľadajú spoľahlivý a kvalitný bicykel s odpruženou prednou vidlicou a hydraulickými brzdami za rozumnú cenu.

Tento bicykel značky Kona je vynikajúcou voľbou pre hobby bikerov a zvládne spevnené cesty i ľahký terén. Užite si horskú prírodu zo sedla tohto krásneho stroja. Bicykle s veľkosťou plášťov 27,5 palcov je vhodný pre väčšinu typov postáv.

Bicykle s rámom veľkosti M sú vhodné pre mužov od 168 do 178 cm. Muži s výškou 175 až 188 cm zvolia rám o veľkosti L. Záleží však tiež na individuálnych požiadavkach jedinca.

Bicykel na rovný povrch i ľahký terén

Bicykle Kona s 27,5" kolesami sa stanú ideálnym pomocníkom na cesty po asfalte i v ľahkom teréne. Jednoducho preskúmajú nové terény s pomocou dômyselne spracovaného rámu doplneného o špičkové súčiastky ako sú napríklad odpružená vidlica a spoľahlivé radenie Shimano s troma taniermi vpredu a deviatimi vzadu.

Zábava a bezpečie

Aby sa vám dobre jazdilo, je bicykel vyrobený z odľahčených materiálov. Hliníkový rám dopĺňajú ďalšie komponenty dôležité pre pohodlnú a zábavnú jazdu. Zárukou bezpečnej jazdy sú spoľahlivé hydraulické brzdy, pevná konštrukcia i kvalitné prevedenie radenia.

Perfektná geometria

Rám s pánskou geometriou dopĺňajú kolesá ideálnej veľkosti a vhodné komponenty pre bicykel. Všetko dokopy zabezpečí vynikajúcu kvalitu a presnosť stroja. Firma Kona si na kvalite svojich bicyklov dáva vždy záležať, vy tak budete v bezpečí pri jazde na cykloceste i na poľnej ceste.

Objavuje sa v témach

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku