1800 EUR

Bicykel GT Zaskar LT 29 Expert Olive 2021

Horský bicykel GT Zaskar LT 29 Expert 2021 v olivovej farbe so 130 mm prednou vidlicou je skvelý bicykel pre tých, ktorí majú radi pohodlie na dlhšie vzdialenosti.

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: 97189

Bicykel GT Zaskar LT 29 Expert Olive 2021

Bicykel GT Zaskar LT 29 Expert Olive 2021

Produkt je dočasne vypredaný

Parametre

Priemer kolies 29"
Farba zelená

Popis

Horský bicykel GT Zaskar LT 29 Expert 2021 v olivovej farbe so 130 mm prednou vidlicou je skvelý bicykel pre tých, ktorí majú radi pohodlie na dlhšie vzdialenosti. Bicykel má hliníkovú konštrukciu Triple Triangle a je určený najmä pre jazdcov, ktorí radi jazdia agresívne, a poteší všetkých, ktorí chcú svoju jazdu posunúť na vyššiu úroveň.

Náhled videa

Pohodlie aj na dlhé vzdialenosti

Pohodlnú jazdu na každom bicykli musí zabezpečiť predovšetkým kvalitné odpruženie. A dostanete vysokokvalitné komponenty, ako napríklad vidlicu RockShox 35 Gold so zdvihom 130 mm, ktorý sa dá nastaviť až na 140 mm. Vďaka tomu môžete prejsť cez akúkoľvek dieru, koreň alebo inú nerovnosť. Pohodlie v zadnej časti bicykla zabezpečuje najmä nová technológia Floating Seat Triangle.

Ostré rohy už nebudú postrachom

S týmto kolesom zvládnete každú strmú alebo tesnú zákrutu. Pomôžu vám v tom 29" kolesá, ktoré majú vynikajúcu priľnavosť na akomkoľvek povrchu. Navyše má bicykel kvalitné hliníkové ráfiky a 2,5" široké pneumatiky, ktoré vám umožnia ísť až na hranicu vlastných možností. Hydraulické kotúčové brzdy Shimano MT410 vám pomôžu aj pri prekonávaní zákrut.

Úžasná manévrovateľnosť

Jedinečná progresívna geometria, ktorá je teraz ešte ostrejšia, vám na tomto bicykli pomôže lepšie zvládnuť strmé zjazdy a poskytne vám lepšiu trakciu pri stúpaní do kopca. Vďaka väčšiemu priestoru sa na bicykli oveľa lepšie pohybujete, čo vám pomáha byť na bicykli stabilnejší.

Neexistuje bezpečnejšia a jednoduchšia služba

Servis a údržbu bicykla zabezpečuje Grove Tube, čo znamená, že všetka kabeláž je uložená v drážkach rámu a je tak chránená pred dosahom kameňov a palíc. Vďaka tejto technológii je navyše servis veľmi jednoduchý, rýchly a predovšetkým bezpečný.

Vynikajúca kvalita aj pre najnáročnejších

Americká značka SRAM je jednou z najkvalitnejších značiek na trhu a komponenty tejto značky nájdete aj na tomto bicykli. Určite vás tiež poteší, že bicykel má mimoriadne pevné ráfiky WTB, ktoré sú určené pre klasické aj bezdušové pneumatiky.

Najdôležitejšia je kvalita

Bicykel má špičkovú hliníkovú konštrukciu Triple Triangle. Tento univerzálny rám rozdeľuje vibrácie po celom bicykli a minimalizuje ich prenos na sedlovú trubku. Kvalita tohto materiálu vám tiež zabezpečí oveľa dlhšiu životnosť kolies. Svoj bicykel si tak môžete užívať častejšie a dlhšie.

Ako si vybrať veľkosť?

  • cyklisti do 178 cm môžu používať veľkosť M
  • cyklisti od 179 do 189 cm používajú veľkosť L
  • cyklisti od 190 cm si vyberú verziu XL

Legenda medzi americkými značkami

Spoločnosť GT vyrába bicykle od roku 1972 a počas celej svojej histórie patrí medzi najlepšie značky bicyklov na trhu. Vďaka veľkému počtu patentov navyše patrí medzi technologických priekopníkov, takže si nenechajte ujsť nové modely tejto značky. S touto značkou budete vyzerať ako profesionál.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku