97183

Bicykel GT Zaskar 29 Elite White

ID {{ productCode }}

Horský bicykel GT Zaskar 29 Elite 2021 v bielej farbe s komponentmi SRAM je legendárny bicykel, ktorý musíte mať, ak ste náročný hobby jazdec alebo máte pretekárske ambície.

Dostupnosť

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: 97183

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Bicykel GT Zaskar 29 Elite White

Bicykel GT Zaskar 29 Elite White

1.929.99
1.365.99
Ušetríš 564.00 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 1.365.99 €

Parametre

Pohlavie muži
Výška postavy L 178 - 188 cm, M 168 - 178 cm, S 155 - 168 cm, XL 188 - 200 cm
Typ Športové MTB
Priemer kolies 29"
Konštrukcia Odpružená vidlica
Materiál rámu hliník
Farba biela
Predný zdvih 100 mm
Počet prevodov 1x12
Brzdy SRAM Level T Hydro Disc, 160/160mm Centerline Rotors
Druh vidlice odpruzená vzduchová

Popis

Horský bicykel GT Zaskar 29 Elite 2021 v bielej farbe so špičkovými komponentmi SRAM a konštrukciou Triple Triangle je legendárny bicykel, ktorý musíte mať, ak ste náročný hobby jazdec alebo máte pretekárske ambície. Tento bicykel je rýchly, pohodlný a veľmi ľahko ovládateľný v modernom dizajne.

Náhled videa

Legenda medzi legendami

Tento legendárny bicykel bol neoddeliteľnou súčasťou víťaza, ktorý vyhral Svetový pohár vo viacerých disciplínach. Po 30 rokoch vývoja má tento bicykel oveľa lepšie a modernejšie trailové vlastnosti ako kedykoľvek predtým. Skrátka, tento motocykel zvládne všetko, čo pred neho postavíte.

Najdôležitejšia je kvalita

Bicykel má špičkovú hliníkovú konštrukciu Triple Triangle. Tento univerzálny rám rozdeľuje vibrácie po celom bicykli a minimalizuje ich prenos na sedlovú trubku. Kvalita tohto materiálu vám tiež zabezpečí oveľa dlhšiu životnosť kolies. Svoj bicykel si tak môžete užívať častejšie a dlhšie.

Úžasná manévrovateľnosť

Jedinečná progresívna geometria tohto bicykla vám pomôže lepšie zvládnuť strmé zjazdy a poskytne vám lepšiu trakciu pri stúpaní do kopca. Vďaka väčšiemu priestoru sa na bicykli oveľa lepšie pohybujete, čo vám pomáha byť na bicykli stabilnejší.

Ostré zákruty už nebudú problémom

S týmto kolesom zvládnete každú strmú alebo tesnú zákrutu. Pomôžu vám v tom 29" kolesá, ktoré majú vynikajúcu priľnavosť na akomkoľvek povrchu. Navyše má bicykel kvalitné hliníkové ráfiky a 2,25" široké pneumatiky, ktoré vám umožnia ísť až na hranicu vlastných možností. Hydraulické kotúčové brzdy vám tiež pomôžu vyberať zákruty.

Vynikajúca kvalita aj pre najnáročnejších

Americká značka SRAM je jednou z najkvalitnejších značiek na trhu a komponenty tejto značky nájdete aj na tomto bicykli. Určite vás tiež poteší, že bicykel má mimoriadne pevné ráfiky WTB, ktoré sú určené pre klasické aj bezdušové pneumatiky.

Ako si vybrať veľkosť?

  • cyklisti do 178 cm môžu používať veľkosť M
  • cyklisti od 179 do 189 cm používajú veľkosť L
  • cyklisti od 190 cm si vyberú verziu XL

Legenda medzi americkými značkami

Spoločnosť GT vyrába bicykle od roku 1972 a počas celej svojej histórie patrí medzi najlepšie značky bicyklov na trhu. Vďaka veľkému počtu patentov navyše patrí medzi technologických priekopníkov, takže si nenechajte ujsť nové modely tejto značky. S touto značkou budete vyzerať ako profesionál.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (1)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku

Tomas Kubis

pridané 28. 06. 2022


Poprosim o podrobnejsiu specifikaciu bicykla. Naboje, rafy, vidlica (Znacka, typ, model)

Produktový Specialista expert sekcie,

odpovedá


Dobrý den,přesnou specifikaci kola najdete na stránkách výrobce.https://www.gtbicycles.cz/jizdni-kola/horska-kola/xc-race/zaskar-elite