97203

Bicykel GT Grade Expert

ID {{ productCode }}

Bicykel GT Grade Expert 2021 s hliníkovou konštrukciou Triple Trinagle je viac využiteľný a nastaviteľný ako predtým. Vy ho využijete na oveľa dlhšie výlety.

Dostupnosť

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: 97203

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Bicykel GT Grade Expert

Bicykel GT Grade Expert

1.929.99
1.578.99
Ušetríš 351.00 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 1.578.99 €

Parametre

Pohlavie muži
Výška postavy L 178 - 188 cm, M 168 - 178 cm, S 155 - 168 cm, XL 188 - 200 cm
Typ Gravel bicykel
Priemer kolies 27,56" (700 mm)
Konštrukcia Pevná vidlica
Materiál rámu hliník
Farba modrá
Počet prevodov 2x10
Brzdy Shimano Tiagra Hydro Disc, 160/140mm RT10 Rotors
Druh vidlice pevná

Popis

Bicykel GT Grade Expert 2021 s hliníkovou konštrukciou Triple Trinagle je viac využiteľné a nastaviteľné ako predtým.  Vy ho využijete na oveľa dlhšie výlety. Vďaka unikátnym patentovaným technológiám od GT si môžete užiť  rýchlejšiu jazdu a to na takmer akomkoľvek povrchu. Bicykel disponuje montážnymi bodmi, a to znamená, že na bicykel pripevníte viacej vecí, včítane batohu.

Náhled videa

Lepšia kontrola, menej  únavy

Dual Fiber Dynamics je unikátna technológia GT, ktorá jazdcovi dodáva oveľa viac kontroly nad riadením bicykla, a tým pádom sa nemusíte toľko koncentrovať, čo znižuje únavu pri jazde. Väčšiu kontrolu zabezpečujú zadné vzpery, ktoré sú rozdelené do dvoch ultraľahkých tuhých materiálov.

Úložný priestor je samozrejmosťou

Tento bicykel je ideálny pre vás, ktorí chcete jazdiť dlhšie vzdialenosti. Bicykle Grade sú totiž vybavené montážnymi bodmi, ktoré sú umiestnené na vidlici a ráme. To vám umožní vziať si so sebou batoh, ktorý môžete pripnúť na rámovú rúru. Na vidlice môžete pripnúť klietky, ktoré využijete na čokoľvek.

Dôležitá je najmä kvalita

Na bicykli je špičková hliníková konštrukcia Triple Triangle. Tento univerzálny rám roztriešťuje vibrácie po celom bicykli a tým pádom minimalizuje prenos vibrácií do sedlovej rúry. Kvalita tohto materiálu vám zabezpečí i oveľa dlhšiu životnosť bicykla. Vy tak môžete používať bicykel častejšie a dlhšie.

Bezpečnejší a jednoduchší servis už neexistuje

Servis a údržbu bicykla zabezpečuje Grove Tube, čo znamená, že všetky káble sú uložené v drážkach rámu a teda sú  ochránené pred dosahom kameňov a  konárov. Navyše si vďaka tejto technológii poradíte so servisom veľmi jednoducho, rýchlo a najmä bezpečne.

Neobmedzenosť vo výbere plášťov

Všetky modely Grade, včítane tohto majú možnosť využívať širokú škálu plášťov a dezénov, ktoré sa môžu pohybovať v šírkach od 28c až po 35c. Pod tieto plášte môžeme  zaradiť  cestné plášte, ale aj tie cyklokrosové.

Ako vyberať veľkosť?

  • cyklisti do 178 cm si zvolia veľkosť M
  • cyklisti od 179 do 189 cm využijú veľkosť L
  • cyklisti od 190 cm si vyberú variant XL

Legenda medzi americkými značkami

GT vyrába bicykle už od roku 1972 a po celý čas svojej existencie patria medzi tie nejlepší značky bicyklov na trhu. Navyše vďaka veľkému množstvu patentov patria medzi technologické priekopníkov, teda si nenechajte ujsť nové modely od tejto značky.  Budete s ňou vyzerať ako profesionál.



Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku