97169

Kolo GT Avalanche 29 Sport Grey

ID {{ productCode }}

Horský bicykel GT Avalanche 29 Sport 2021 v sivej farbe s konštrukciou Triple Triangle a hydraulickými kotúčovými brzdami Tektro vám dodá pocit istoty a bezpečia.

Vyber farbu

Dostupnosť

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: 97169

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Kolo GT Avalanche 29 Sport Grey

Kolo GT Avalanche 29 Sport Grey

659.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 659.99 €

Parametre

Pohlavie muži
Výška postavy L 178 - 188 cm, M 168 - 178 cm, S 155 - 168 cm, XL 188 - 200 cm
Typ Rekreačné MTB
Priemer kolies 29"
Konštrukcia Odpružená vidlica
Materiál rámu hliník
Farba šedá
Predný zdvih 100 mm
Počet prevodov 2x9
Brzdy Tektro M275 Hydro Disc, 160/160mm Rotors
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Horský bicykel GT Avalanche 29 Sport 2021 v sivej farbe s hliníkovou konštrukciou Triple Triangle a hydraulickými kotúčovými brzdami Tektro vám dodá pocit istoty a bezpečia pri každom náraze a zatáčke. Tento bicykel vám bude skvelým spoločníkom na rekreačných výletoch. Môžu ho používať aj amatéri s pretekárskymi ambíciami.

Náhled videa

Úžasná manévrovateľnosť

Jedinečná progresívna geometria tohto bicykla vám pomôže lepšie zvládnuť strmé zjazdy a poskytne vám lepšiu trakciu pri stúpaní do kopca. Vďaka väčšiemu priestoru sa na bicykli oveľa lepšie pohybujete, čo vám pomáha byť na bicykli stabilnejší.

Najdôležitejšia je kvalita

Bicykel má špičkovú hliníkovú konštrukciu Triple Triangle. Tento univerzálny rám rozdeľuje vibrácie po celom bicykli a minimalizuje ich prenos na sedlovú trubku. Kvalita tohto materiálu vám tiež zabezpečí oveľa dlhšiu životnosť kolies. Svoj bicykel si tak môžete užívať častejšie a dlhšie.

Ostré rohy už nebudú postrachom

S týmto kolesom zvládnete každú strmú alebo tesnú zákrutu. Pomôžu vám v tom 29" kolesá, ktoré majú vynikajúcu priľnavosť na akomkoľvek povrchu. Okrem toho je bicykel vybavený vysokokvalitnými hliníkovými ráfikmi WTB SX19 a pneumatikami so šírkou 2,25", ktoré vám umožnia vyvinúť maximálne úsilie. Hydraulické kotúčové brzdy Tektro vám tiež pomôžu vyberať zákruty.

Neexistuje bezpečnejšia a jednoduchšia služba

Servis a údržbu bicykla zabezpečuje Grove Tube, čo znamená, že všetka kabeláž je uložená v drážkach rámu a je tak chránená pred dosahom kameňov a palíc. Vďaka tejto technológii je navyše servis veľmi jednoduchý, rýchly a predovšetkým bezpečný.

Ako si vybrať veľkosť?

  • cyklisti do 178 cm môžu používať veľkosť M
  • cyklisti od 179 do 189 cm používajú veľkosť L
  • cyklisti od 190 cm si vyberú verziu XL

Legenda medzi americkými značkami

Spoločnosť GT vyrába bicykle od roku 1972 a počas celej svojej histórie patrí medzi najlepšie značky bicyklov na trhu. Vďaka veľkému počtu patentov navyše patrí medzi technologických priekopníkov, takže si nenechajte ujsť nové modely tejto značky. S touto značkou budete vyzerať ako profesionál.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku