97096

Kolo GT Avalanche 29 Comp

ID {{ productCode }}

Horský bicykel GT Avalanche 29 Comp 2021 v modrej farbe s pevným hliníkovým rámom Triple Triangle je ideálny na rekreačné aj športové horské trasy.

Vyber farbu

Dostupnosť

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: 97096

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 746.99 €
Kolo GT Avalanche 29 Comp

Kolo GT Avalanche 29 Comp

746.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 746.99 €

Parametre

Pohlavie muži
Výška postavy L 178 - 188 cm, M 168 - 178 cm, S 155 - 168 cm, XL 188 - 200 cm
Typ Rekreačné MTB
Priemer kolies 29"
Konštrukcia Odpružená vidlica
Materiál rámu hliník
Farba modrá
Predný zdvih 100 mm
Počet prevodov 1x10
Brzdy Shimano MT200 Hydro Disc, 160/160mm RT10 Rotors
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Horský bicykel GT Avalanche 29 Comp 2021 v modrej farbe s pevným hliníkovým rámom Triple Triangle je ideálny na rekreačné aj športové horské trasy. Bicykel má tiež skvelú progresívnu geometriu a 29" kolesá, ktoré vám zaistia bezpečnosť a pohodlie pri jazde na bicykli v náročnom teréne.

Náhled videa

Najdôležitejšia je kvalita

Bicykel má špičkovú hliníkovú konštrukciu Triple Triangle. Tento univerzálny rám rozdeľuje vibrácie po celom bicykli a minimalizuje ich prenos na sedlovú trubku. Kvalita tohto materiálu vám tiež zabezpečí oveľa dlhšiu životnosť kolies. Svoj bicykel si tak môžete užívať častejšie a dlhšie.

Rýchlejšie ako kedykoľvek predtým

S týmto bicyklom budete svoje cesty zvažovať oveľa rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Vďaka 10-rýchlostnej kazete Sunrace so 42 zubami je radenie veľmi jednoduché a rýchle. Každý kopec zvládnete s ľahkosťou a aj na rovinkách jazdí takmer sám.

Úžasná manévrovateľnosť

Jedinečná progresívna geometria tohto bicykla vám pomôže lepšie zvládnuť strmé zjazdy a poskytne vám lepšiu trakciu pri stúpaní do kopca. Vďaka väčšiemu priestoru sa na bicykli oveľa lepšie pohybujete, čo vám pomáha byť na bicykli stabilnejší.

Neexistuje bezpečnejšia a jednoduchšia služba

Servis a údržbu bicykla zabezpečuje Grove Tube, čo znamená, že všetka kabeláž je uložená v drážkach rámu a je tak chránená pred dosahom kameňov a palíc. Vďaka tejto technológii je navyše servis veľmi jednoduchý, rýchly a predovšetkým bezpečný.

Ostré rohy už nebudú postrachom

S týmto kolesom zvládnete každú strmú alebo tesnú zákrutu. Pomôžu vám v tom 29" kolesá, ktoré majú vynikajúcu priľnavosť na akomkoľvek povrchu. Navyše má bicykel kvalitné hliníkové ráfiky a 2,25" široké pneumatiky, ktoré vám umožnia ísť až na hranicu vlastných možností. Mechanické kotúčové brzdy Tektro vám tiež pomôžu vyberať zákruty.

Ako si vybrať veľkosť?

  • cyklisti do 178 cm môžu používať veľkosť M
  • cyklisti od 179 do 189 cm používajú veľkosť L
  • cyklisti od 190 cm si vyberú verziu XL

Legenda medzi americkými značkami

Spoločnosť GT vyrába bicykle od roku 1972 a počas celej svojej histórie patrí medzi najlepšie značky bicyklov na trhu. Vďaka veľkému počtu patentov navyše patrí medzi technologických priekopníkov, takže si nenechajte ujsť nové modely tejto značky. S touto značkou budete vyzerať ako profesionál.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku