96951

Bicykel GT Avalanche 27,5 Comp Aqua 2021

ID {{ productCode }}

Horský bicykel GT Avalanche 27,5 Comp 2021 v modrej farbe s pevným hliníkovým rámom Triple Triangle sa vám bude hodiť na rekreačné i športovo zamerané horské cesty.

Dostupnosť

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: 96951

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 607.99 €
Bicykel GT Avalanche 27,5 Comp Aqua 2021

Bicykel GT Avalanche 27,5 Comp Aqua 2021

729.99
607.99
Ušetríš 122.00 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 607.99 €

Parametre

Priemer kolies 27,5"
Farba modrá

Popis

Horský bicykel GT Avalanche 27,5 Comp 2021 v modrej farbe s pevným hliníkovým rámom Triple Triangle sa vám bude hodiť na rekreačné i športovo zamerané  horské cesty. Súčasťou bicykla je i vynikajúca progresívna geometria a 27,5" kolesá, ktoré sa vám postarajú o bezpečnosť a pohodlie na cyklovýletoch v nerovnom teréne.


Náhled videa

Úžasná ovládateľnosť

Unikátna progresívna geometria, ktorou disponuje tento bicykel, vám pomôže s lepším ovládaním pri prudkých zjazdoch a zároveň vám zabezpečí lepšiu trakciu pri jazde na kopec. Ďalej vám zabezpečí oveľa lepší pohyb na bicykli vďaka väčšiemu priestoru, a tým pomáha  i k lepšej stabilite na bicykli.

Rýchlejší ako kedykoľvek predtým

S týmto bicyklom budete zvládať svoje výlety oveľa rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Vďaka kazete   Sunrace o rozsahu 42 zubov a 10 rýchlostí je radenie veľmi jednoduché a rýchle. Vy si tak dokážete hravo poradiť s každým kopcom a takmer samo vám to pôjde i po rovinke.

Bezpečnejší a jednoduchší servis už neexistuje

Servis a údržbu bicykla zabezpečuje Grove Tube, čo znamená, že všetky  káble sú uložená v drážkach rámu a tým pádom sú ochránené pred dosahom kameňov a konárov. Navyše si vďaka tejto technológii poradíte so servisom veľmi jednoducho, rýchlo a najmä bezpečne.

Prudké zákruty už nebudú postrachom

Vďaka tomuto bicyklu prejdete akúkoľvek prudkú alebo úzku zákrutu. Pomôžu vám k tomu 27,5“ kolesá, ktoré majú výbornú priľnavosť na každom povrchu. Navyše má bicykel kvalitné hliníkové ráfiky a plášte so šírkou 2,25", ktoré vám dovolia ísť na hranu svojich vlastných limitov. Vybrať zákrutu pomôžu mechanické kotúčové brzdy Tektro.


Dôležitá je najmä kvalita a tiež pohodlie

Na bicykli je špičková hliníková konštrukcia Triple Triangle. Tento univerzálny rám triešti vibrácie po celom bicykli a tým pádom minimalizuje prenos vibrácií do sedlovej rúry.  Kvalita tohto materiálu vám zabezpečí i oveľa dlhšiu životnosť bicykla. Vy tak môžete bicykel používať častejšie a dlhšie.

Ako vyberať veľkosť?

  • cyklisti do 178 cm si zvolia veľkosť M
  • cyklisti od 179 do 189 cm využijú veľkosť L
  • cyklisti od 190 cm si vyberú variant XL

Legenda medzi americkými značkami

GT vyrába bicykle už od roku 1972 a po celý čas svojej existencie patria medzi tie najlepšie značky bicyklov na trhu. Navyše vďaka veľkému množstvu patentov patria medzi technologické priekopníkov, teda si nenechajte ujsť nové modely od tejto značky.  Budete s ňou vyzerať ako profesionál.


Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku