673.95 EUR

Bicykel BMC Sportelite TWO červený 2018

Horský bicykel BMC Sportelite TWO 2018 je ideálny bicykel pre neprofesionálnych jazdcov, ktorí chcú naplno preniknúť do jazdy v teréne.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 53385

Bicykel BMC Sportelite TWO červený 2018

Bicykel BMC Sportelite TWO červený 2018

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 27,5"
Farba červená
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Horský bicykel BMC Sportelite TWO 2018 vás vráti do detských rokov. Ucítite svieži vietor v tvári, zatiaľčo budete fujazdiť po úpätí hôr. Ak hľadáte horský bicykel, ale nepatríte medzi profíkov, BMC Sportelite TWO vás poteší. Vyrazte po prvýkrát na horskú cestu na bicykli a zo sedla vás už nikto nedostane.

Horský bicykel pre nováčikov v teréne

Horské bicykle BMC s 27,5" rámom sa pre vás stanú ideálnou vstupnou bránou do sveta ľahkého trailu. Preskúmajte nové terény s pomocou precízne spracovaného rámu doplneného o špičkové komponenty.

Horské kolo BMC Sportelite TWO 2018 zelené

Ľahký horský bicykel

Vývojári využili najmodernejšie metódy tvarovania hliníkových rúr. Hliníkový rám sa dočkal trojitého a hydraulického tvarovania starostlivým zváraním. Tým vývojári dosiahli nielen dokonalého tvaru rámu, ale tiež veľmi znížili hmotnosť celého bicykla, čo sa pozitívne premietne do kvality jazdy.

Na nerovnom teréne nepotrebujete obrí kolos, ale vrtkého horáka, ktorého snadno dostanete pod kontrolu i pred neočakávanou prekážkou.

Precízna geometria

Rám so správnou geometriou dopĺňajú kolesá ideálnej veľkosti a vhodné komponenty pre horský bicykel. Všetko spolu zabezpečí dokonalú presnosť stroja. BMC na súčastiach bicykla nešetrilo a ľahko tak dosiahnete pocit, že sa z vás cez noc stal profesionálny cyklista.

Pre fanúšikov zelenej farby ponúkame horský bicykel BMC Sportelite TWO 2018 v zelenom prevedení.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (1)

0
zákazníci, ktorí už nakúpili
100 %
zákazníkov doporučuje
Bicykel BMC Sportelite TWO červený 2018
Overený zákazník

- Opava

4

Spokojenost

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku