220 EUR

Kolieskové korčule K2 Uptown

Kolieskové korčule s hliníkovým rámom a komfortnou topánočkou pre skúsených milovníkov jazdy v meste. Užite si street naplno.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 55072

Kolieskové korčule K2 Uptown

Kolieskové korčule K2 Uptown

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Technológia K2 Aggressive Cuff, K2 Traditional Lacing
Pohlavie ženy, muži
Priemer koliesok 80 mm
Tvrdosť koliesok 85A
Počet koliesok 4
Trieda ložísk ILQ 7
Farba čierna, biela, šedá
Systém zapínania šnúrky
Rám hliníkový
Kategórie korčúľ aggressive inline
Štýl jazdy agresívny
Kvalita spracovania
80
Komfort topánky
80
Rýchlosť jazdy
80
Komfort zapínania
8
Celkové hodnotenie
80
Ovládateľnosť
80

Popis

Rozbehnite to v najlepších korčuliach

Viac ako 1 100 korčuliarov testovalo tieto korčule a pridelilo im ocenenia v Megatestu 2019. Tak nakúpte zavčasu, aby na vás niečo zostalo.

Kolieskové korčule K2 Uptown 2018 z lifestylovej kolekcie sú ideálnou voľbou pre skúsených milovníkov jazdy v mestskom prostredí. Korčule sú osadené krátkym rámom Free 243, kolieskami o priemere 80 mm s tvrdosťou 85A a ložiskami ILQ-7. Korčule sa jednoducho upínajú pomocou šnúrok, pracky a širokého suchého zipsu.

Korčule s krátkym rámom výborne reagujú pri zmene smeru a vďaka pevnej škrupine vytvárajú maximálnu oporu pre členok.

Základné parametre

  • Rám: Free 243
  • Veľkosť koliesok: 80 mm
  • Tvrdosť koliesok: 85A
  • Ložiská: ILQ-7
  • Zapínanie: šnúrky, suchý zips, pracka

Rýchle a odolné kolieska

Odolné kolieska o priemere 80 mm s tvrdosťou 85A dokonale tlmia nárazy a prinášajú pohodlnú jazdu. Ložiská ILQ-7 svojou kvalitou a presnosťou výroby zodpovedajú druhej najvyššej triede ABEC 7. Pri jazde ložiská kladú minimálny odpor a pri pravidelnej údržbe vydržia i niekoľko rokov.

Technológie (2)

K2 Traditional Lacing

Nepoznáte rozdiel od botasiek

Urobíte králičkovi ušká, potom králiček obíde strom, šup do nory a utiahnuť. Zdá sa vám to povedomé a smiešne jednoduché? Nie je treba v tom hľadať vedu. Korčule sa zaväzujú tradične a úplne rovnako ako vaše poltopánky na šnúrky. Toto nemôžete pokaziť.

Na detail technológie

K2 Aggressive Cuff

Vrchná časť korčule vydrží diabolské triky

Kto iný potrebuje viac podpory ako agresívni jazdci? Aggressive Cuff dokoná precízne uzamknutie nohy do korčule a utvorí medzi korčuľou a nohou symbiózu, ktorá sa vám bude hodiť pri trikoch, slidoch a nebezpečných skokoch. Aj keď idete na pokraji rizika, na vrchnú časť korčúľ sa môžete spoľahnúť.

Na detail technológie

Najlepšie hodnotené (3)

0
zákazníci, ktorí už nakúpili
100 %
zákazníkov doporučuje
Kolieskové korčule K2 Uptown
Overený zákazník

- Vejprty

5

K2 TOP
Kolieskové korčule K2 Uptown
Overený zákazník

- Příbram

5

Adam nekecá jsou super . Ahoj jezdím na inline 17 let a když jsem chtěl Urban brusle tak mě zaujala značka rollerblade ale chyba! ,u nich plast poblíž nártu mě bránil nasadit brusli , bez problému jsem je vrátil a obědnal k2 , nevím co mě napadlo sáhnou po jiné značce když k2 je prostě k2 , dlouhá léta vim že jejich spracování botičky v brusli mají nejpohodlnější , jsem schopen jezdit s K2 uptown přez 2h i déle a perfektně mě sedí i nebolí nožka , obědnal jsem o číslo větší v centimetrech a padli jak fík . PS: malá rada , ne utahujte na fest tu koncovou přezku s tkaničkou od kotníku na horu , jinak vám každá nová brusle prodře v boku na konci límce nožku , dlouhá ponožka nad brusli je samozřejmostí jenže když to na fest utáhnete tak ani ponožka nepomůže a fakt to bolí , sice každá brusle má ten kotníkový kloub ale ne ne ten se jentak rychle do pohybu nedá, když jsou nové a utáhneš na tvrdo tak máš stabilitu jak na podpadcích :-D od kotníku vejš musíš dát noze nějakou volnost .tak se mějte Čau
Kolieskové korčule K2 Uptown
Overený zákazník

- Hodonín

5

Tak to je fakt mazec, pohodlná bota s dostatečně poddajným podvozkem, skvělá ovladatelnost, radost se na nich vyřádit

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku