266 EUR

Kolieskové korčule K2 Mod 110

Kolieskové korčule K2 Mod 110 sú špičkové korčule pre skutočne pokročilých korčuliarov, ktorí uprednostňujú rýchlejšiu jazdu a požadujú tie najlepšie vlastnosti.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 78386

Kolieskové korčule K2 Mod 110

Kolieskové korčule K2 Mod 110

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Technológia K2 Performance Hi-Lo, K2 SoftBoot, K2 Stability Plus Cuff
Pohlavie unisex
Počet koliesok 4
Farba čierna
Systém zapínania rýchloupínacia šnúrka, pracka
Rám hliníkový
Kategórie korčúľ speed inline
Spôsob nastavenia veľkosti klasickou šraubou
Štýl jazdy výkonnostný

Popis

Technológie (3)

K2 Stability Plus Cuff

Nešnurujte sa do zvieracej kazajky, zvoľte ľahkosť a jednoduchosť

Systém zapínania nijak nevybočuje zo štandardov zažitých pre rekreačné a fitness inline korčule. Stability Plus Cuff podporí vaše nohy presne v miestach, kde si žiadajú najviac stability a vy tak dostanete pocit nadvlády nad celou jazdou. Pretože nejde o žiadny zložitý systém z ocele, sú celé korčule o to ľahšie. Tým pádom sú aj všestrannejšie a neprekážajú deťom ani ženám.

Na detail technológie

K2 Performance Hi-Lo

Správny mix napomôže ideálnej jazde

Správne rozmiestnenie koliesok zmení váš pohľad na korčuľovanie. Predné dve menšie kolieska vynikajú výbornou ovládateľnosťou a napomôžu bleskovej akcelerácii. Zadné dve väčšie kolieska sú naopak jasným hnacím motorom rýchlej jazdy. Rozdiel medzi priemerom predných a zadných koliesok je 10 mm.

Na detail technológie

K2 SoftBoot

V roku 1994 spôsobila značka K2 revolúciu v in-linovom priemysle tým, že predstavila úplne prvé korčule s pohodlnou topánkou nesúcou označenie K2 Softboot. Táto patentovaná technológia K2 poskytuje korčuliarovi precíznosť a presnosť pevnej topánky, ale v novom a najmä omnoho pohodlnejšom a ľahšom prevedení mäkkej topánky. Vďaka tomu sa korčuľovanie okamžite a navždy zmenilo, tento šport sa stal zábavnejším a jednoduchším.

Na detail technológie

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku