136 EUR

Kolieskové korčule K2 F.I.T. 84 BOA + DARČEK

Pánske kolieskové korčule K2 F.I.T. 84 pre začínajúcich a mierne pokročilých korčuliarov, ktorí chcú rýchlu a stabilnú jazdu.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 55070

Kolieskové korčule K2 F.I.T. 84 BOA  + DARČEK

Kolieskové korčule K2 F.I.T. 84 BOA + DARČEK

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Popis

Kolieskové korčule K2 F.I.T. 84 BOA 2018 z pánskej kolekcie pre rok 2018 sú ideálnou voľbou pre začínajúcich a mierne pokročilých korčuliarov, ktorí od svojich korčúľ očakávajú výkon a štýl za rozumnú cenu. Špeciálny hliníkový rám dokonale prenesie energiu a konštrukcia podporí klenbu chodidla pri fitness jazde.

Rozbehnite sa pomaly a s istotou

Nebolo by múdre obuť si na nohy pri prvej jazde pekelný stroj. Práve preto korčule osadili kolieska o priemere 84 mm, ktoré nahrávajú výbornej stabilite a ovládateľnosti. Začiatočníci si tak hneď z prvej jazdy neprinesú rozbitý nos a napriek tomu im bude pripadať, že idú vysokou rýchlosťou. Priľnavú jazdu bez zbytočných vibrácií podporí tvrdosť koliesok 80A a ložiská ILQ 7.

Základné parametre

  • Pri priemere koliesok 84 mm si užijete rýchlu jazdu s dôrazom na stabilitu a ovládateľnosť
  • Ak vám kolieska i tak budú pripadať malé, potom vedzte, že sa do podvozku zmestia kolieska o maximálnom priemere 90 mm
  • Mäkšie kolieska s tvrdosťou 80A nahrávajú ľahším korčuliarom a ideálne odfiltrujú nepríjemné otrasy
  • ILQ 7 sú základné ložiská, ktoré začínajúcim korčuliarom úplne postačia
  • Rýchloupínacie šnurovanie je jednoduchým a účinným systémom upevnenia

Športom ku zdraví

Korčuľa nie je poltopánka a mohli by ste si pripadať mierne nekomfortne. To však nie je prípad korčúľ K2 F.I.T. 84 BOA, ktoré poskytujú podporu klenbe chodidla a usilujú o vaše maximálne pohodlie. Zosilnená konštrukcia po stranách nohu spevní a nedovolí vytáčanie nohy v členku počas jazdy alebo nepríjemné nárazy od odlomených konárov či lietajúceho štrku.

Upozornenie: Krátka skrutka potrebná na upevnenie posledného kolieska bez brzdy NIE JE súčasťou balenia. Ak potrebujete brzdu odmontovať, alebo máte poškodenú skrutku v podvozku, máme pre vás zvýhodnenú sadu skrutiek K2.

Technológie (4)

K2 Boa

K2 Boa SystemJednoduché a pohodlné zapínanie BOA

K2 Boa je navíjací systém, ktorý umožňuje rýchle a pevné utiahnutie nohy. Boa je jedinečný patentovaný upevňovací systém, ktorý funguje na princípe navíjania lanka na koliesko. Jednoduchým otáčaním navíjacieho kolieska sa lanko uťahuje.

Vďaka tomu je noha rovnomerne utiahnutá a výsledkom je vyšší stupeň pohodlia. Utiahnutá korčula sa naviac sama nepovolí. Povolenie lanka dosiahnete jednoduchým povytiahnutím kolieska. Upnutie nohy je možné len jednou rukou.

Na detail technológie

K2 D.C. Aluminium Frame

Šliapnite do toho naplno

Rám Die Cast Aluminium sľubuje korčuliarom excelentný prenos energie a stabilitu v tých najdivočejších rýchlostiach. Výhody rámu si užijete pri fitness jazde aj stredne dlhých výletoch vďaka jeho vysoko ovládateľnému nastaveniu.

Na detail technológie

K2 Stability Plus Cuff

Nešnurujte sa do zvieracej kazajky, zvoľte ľahkosť a jednoduchosť

Systém zapínania nijak nevybočuje zo štandardov zažitých pre rekreačné a fitness inline korčule. Stability Plus Cuff podporí vaše nohy presne v miestach, kde si žiadajú najviac stability a vy tak dostanete pocit nadvlády nad celou jazdou. Pretože nejde o žiadny zložitý systém z ocele, sú celé korčule o to ľahšie. Tým pádom sú aj všestrannejšie a neprekážajú deťom ani ženám.

Na detail technológie

K2 SoftBoot

V roku 1994 spôsobila značka K2 revolúciu v in-linovom priemysle tým, že predstavila úplne prvé korčule s pohodlnou topánkou nesúcou označenie K2 Softboot. Táto patentovaná technológia K2 poskytuje korčuliarovi precíznosť a presnosť pevnej topánky, ale v novom a najmä omnoho pohodlnejšom a ľahšom prevedení mäkkej topánky. Vďaka tomu sa korčuľovanie okamžite a navždy zmenilo, tento šport sa stal zábavnejším a jednoduchším.

Na detail technológie

Najlepšie hodnotené (1)

0
zákazníci, ktorí už nakúpili
100 %
zákazníkov doporučuje
Kolieskové korčule K2 F.I.T. 84 BOA + DARČEK
Overený zákazník

5

Brusle sedí přesně podle popisu. Jsou svižné, nejsou pro začátečníky, ale pokud na nich stojíte po 10 letech, tak si zajezdíte. Jejich největší předností je systém upínání, protože se nemusíte namáhat s tkaničkami a bota se utáhne přesně podle vaší nohy. Také se z nich snadno dostanete ven, takže se investice do tohoto systému vyplatí. Mám nohu velikosti 42. Brusle jsem si pořídila vel. 42, 5 a sedí perfektně, nikde netlačí. Škoda, že není v Brně víc tras, kam může člověk vyrazit. Drsnější asfalt hned pocítíte.

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku