135 EUR

Kolieskové korčule K2 Alexis 84 Boa + DARČEK

Dámske kolieskové korčule ideálne pre mierne pokročilé i skúsenejšie korčuliarky, ktoré sa udržujú v kondícii pravidelnou jazdou.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 66824

Ďalšia ponuka modelu Alexis

Kolieskové korčule K2 Alexis 84 Boa + DARČEK

Kolieskové korčule K2 Alexis 84 Boa + DARČEK

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Popis

Dámske kolieskové korčule K2 Alexis 84 BOA 2019 sú ideálnou voľbou pre pokročilé a skúsenejšie korčuliarky, ktoré sa udržujú v kondícii pravidelnou každodennou jazdou. Stabilný hliníkový rám osadili kolieska o priemere 84 mm s tvrdosťou 80A a s odolnými ložiskami ILQ-7. Korčule sa upínajú pomocou systému Boa, pracky a suchého zipsu.

Základné parametre

  • Hliníkový rám napomáha lepšej kontrole nad jazdou
  • Pri priemere koliesok 84 mm si užijete rýchlu jazdu s dôrazom na stabilitu a ovládateľnosť
  • Mäkšie kolieska s tvrdosťou 80A nahrávajú ľahším korčuliarkam a ideálne odfiltrujú nepríjemné otrasy
  • Ložiská ILQ-7 sú dostatočne kvalitné pre náročnejšiu jazdu
  • Systém zapínania Boa uľahčí obúvanie a vyzúvanie korčúľ
  • Maximálna veľkosť koliesok 90 mm, u najmenších veľkostí 34 a 35 iba 84 mm

Rýchlejšie ovládateľné kolieska

Kolieska o priemere 84 mm s tvrdosťou 80A sú vzhľadom k rýchlejšiemu štýlu jazdy vhodné pre pokročilejšie korčuliarky.

Kolieska možno vymeniť i za ešte väčšie a rýchlejšie s priemerom až 90 mm. Okrem dvoch najmenších veľkostí 34 a 35, ktoré bohužiaľ už väčšie kolieska neobsiahnu.

 

Plynulá a bezpečná jazda

Odolné ložiská ILQ-7 predstavujú druhý najvyšší rad ložísk ILQ. Pri starostlivom a pravidelnom servise vydržia i niekoľko rokov. Pre väčšiu bezpečnosť sú kolieskové korčule vybavené brzdou na pravej strane s možnosťou demontáže.

Upozornenie: Krátka skrutka potrebná na upevnenie posledného kolieska bez brzdy NIE JE súčasťou balenia. Ak potrebujete brzdu odmontovať, alebo máte poškodenú skrutku v podvozku, máme pre vás zvýhodnenú sadu skrutiek K2.

Krása a elegancia

V K2 si dali na dizajne týchto korčúľ skutočne záležať. Kombinácia čiernej, bielej a bledomodrej farby upúta na prvý pohľad.

Zabezpečte korčule s rovnakými parametrami tiež pre svojho partnera. Vyskúšajte napríklad pánske korčule F.I.T 84 BOA 2019.

Vykorčuľujte z veľkostných zmätkov

Dámska tabuľka veľkostí priamo od K2.

EU cm UK US
34 21 1,5 4
35 22 2,5 5
36 23 3,5 6
36,5 23,5 4 6,5
37 24 4,5 7
38 24,5 5 7,5
39 25 5,5 8
39,5 25,5 6 8,5
40 26 6,5 9
40,5 26,5 7 9,5
41,5 27 7,5 10
42 27,5 8 10,5
42,5 28 8,5 11

 

Technológie (4)

K2 Boa

K2 Boa SystemJednoduché a pohodlné zapínanie BOA

K2 Boa je navíjací systém, ktorý umožňuje rýchle a pevné utiahnutie nohy. Boa je jedinečný patentovaný upevňovací systém, ktorý funguje na princípe navíjania lanka na koliesko. Jednoduchým otáčaním navíjacieho kolieska sa lanko uťahuje.

Vďaka tomu je noha rovnomerne utiahnutá a výsledkom je vyšší stupeň pohodlia. Utiahnutá korčula sa naviac sama nepovolí. Povolenie lanka dosiahnete jednoduchým povytiahnutím kolieska. Upnutie nohy je možné len jednou rukou.

Na detail technológie

K2 D.C. Aluminium Frame

Šliapnite do toho naplno

Rám Die Cast Aluminium sľubuje korčuliarom excelentný prenos energie a stabilitu v tých najdivočejších rýchlostiach. Výhody rámu si užijete pri fitness jazde aj stredne dlhých výletoch vďaka jeho vysoko ovládateľnému nastaveniu.

Na detail technológie

K2 Stability Plus Cuff

Nešnurujte sa do zvieracej kazajky, zvoľte ľahkosť a jednoduchosť

Systém zapínania nijak nevybočuje zo štandardov zažitých pre rekreačné a fitness inline korčule. Stability Plus Cuff podporí vaše nohy presne v miestach, kde si žiadajú najviac stability a vy tak dostanete pocit nadvlády nad celou jazdou. Pretože nejde o žiadny zložitý systém z ocele, sú celé korčule o to ľahšie. Tým pádom sú aj všestrannejšie a neprekážajú deťom ani ženám.

Na detail technológie

K2 SoftBoot

V roku 1994 spôsobila značka K2 revolúciu v in-linovom priemysle tým, že predstavila úplne prvé korčule s pohodlnou topánkou nesúcou označenie K2 Softboot. Táto patentovaná technológia K2 poskytuje korčuliarovi precíznosť a presnosť pevnej topánky, ale v novom a najmä omnoho pohodlnejšom a ľahšom prevedení mäkkej topánky. Vďaka tomu sa korčuľovanie okamžite a navždy zmenilo, tento šport sa stal zábavnejším a jednoduchším.

Na detail technológie

Najlepšie hodnotené (1)

0
zákazníci, ktorí už nakúpili
100 %
zákazníkov doporučuje
Kolieskové korčule K2 Alexis 84 Boa + DARČEK
Overený zákazník

- Piestany

5

Veľká spokojnosť,zapínanie boa je praktické a korčule sú veľmi pohodlne.Odporucam!

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku