120 EUR

Kolieskové korčule K2 Alexis 80 Boa + DARČEK

Kolieskové korčule K2 Alexis 80 Boa sú ideálne pre začínajúce a mierne pokročilé korčuliarky, ktoré hľadajú spoľahlivé a štýlové inlajny za rozumnú cenu.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 66823

Ďalšia ponuka modelu Alexis

Kolieskové korčule K2 Alexis 80 Boa + DARČEK

Kolieskové korčule K2 Alexis 80 Boa + DARČEK

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Technológia K2 Boa, K2 F.B.I. Frame, K2 SoftBoot, K2 Stability Plus Cuff
Pohlavie ženy
Priemer koliesok 80 mm
Tvrdosť koliesok 80A
Počet koliesok 4
Trieda ložísk ABEC 5
Modelový rad Alexis
Brzda na pravej korčuli s možnosťou demontáže
Systém zapínania uťahovacie lanko + suchý zips + pracka
Rám kompozitový
Kategórie korčúľ fitness inline
Štýl jazdy rekreačný
Kvalita spracovania
80
Komfort topánky
80
Rýchlosť jazdy
70
Komfort zapínania
9
Celkové hodnotenie
80
Ovládateľnosť
90

Popis

Výkonné štýlové korčule za rozumnú cenu

Dámske kolieskové korčule K2 Alexis 80 Boa 2019 sú ideálnou voľbou pre začínajúce a mierne pokročilé korčuliarky, ktoré od svojich korčúľ očakávajú výkon a štýl za rozumnú cenu. Kompozitový plastový rám je osadený kolieskami o priemere 80 mm s tvrdosťou 80A a  ložiskami ABEC 5 s protiprachovou úpravou. Korčule sa zapínajú pomocou systému BOA, ktorý zabezpečí rýchle a pevné stiahnutie korčule pomocou navíjacieho lanka.

K2 Alexis BOA

Základné parametre

  • Rám: kompozitový plast
  • Veľkosť koliesok: 80 mm
  • Tvrdosť koliesok: 80A
  • Ložiská: ABEC 5
  • Zapínanie: BOA

Pomalšie a dobre ovládateľné kolieska pre začiatočníkov

Kolieska o priemere 80 mm s tvrdosťou 80A sú vzhľadom na menšiu rýchlosť a lepšiu ovládateľnosť vhodné pre začiatočníčky a mierne pokročilé korčuliarky.

Plynulá a bezpečná jazda

Ložiská ABEC 5 svojou kvalitou a presnosťou výroby plne dostačujú bežnému rekreačnému korčuľovaniu, pri jazde kladú minimálny odpor a pri starostlivom servise vydržia i niekoľko rokov. Kolieskové korčule sú vybavené brzdou na pravej korčuli s možnosťou demontáže.

Kráľovná cyklocesty

Kombinácia čiernej, oranžovej a bielej farby si získa srdce každej ženy.

Upozornenie: Krátka skrutka potrebná na upevnenie posledného kolieska bez brzdy NIE JE súčasťou balenia. Ak potrebujete brzdu odmontovať,alebo máte poškodenú skrutku v podvozku, máme pre vás zvýhodnenú sadu skrutiek K2.

Ak zháňate podobné korčule v pánskom prevedení, mrknite na kolieskové korčule K2 F.I.T. 80 BOA 2019.

Vykorčuľujte z veľkostných zmätkov

Dámska tabuľka veľkostí priamo od K2.

EU cm UK US 34 21 1,5 4 35 22 2,5 5 36 23 3,5 6 36,5 23,5 4 6,5 37 24 4,5 7 38 24,5 5 7,5 39 25 5,5 8 39,5 25,5 6 8,5 40 26 6,5 9 40,5 26,5 7 9,5 41,5 27 7,5 10 42 27,5 8 10,5 42,5 28 8,5 11

 

Technológie (4)

K2 F.B.I. Frame

Cestou necestou, poľom, nepoľom

Rám F.B.I. (Frame Base Interlocking) nesie vynikajúcu správu pre všetkých začínajúcich korčuliarov. Rám z kompozitu je vhodný pre rekreačné korčuľovanie, pričom absorbuje oveľa viac vibrácií, ako je zvykom u ďalších K2 rámov. Znamená to, že sa pokojne môžete učiť na nerovnom povrchu a nohy vám po vyzutí korčúľ nebudú brnieť ešte dva dni. Na nerovnom teréne rám využijú aj pokročilí korčuliari.

Na detail technológie

K2 Boa

K2 Boa SystemJednoduché a pohodlné zapínanie BOA

K2 Boa je navíjací systém, ktorý umožňuje rýchle a pevné utiahnutie nohy. Boa je jedinečný patentovaný upevňovací systém, ktorý funguje na princípe navíjania lanka na koliesko. Jednoduchým otáčaním navíjacieho kolieska sa lanko uťahuje.

Vďaka tomu je noha rovnomerne utiahnutá a výsledkom je vyšší stupeň pohodlia. Utiahnutá korčula sa naviac sama nepovolí. Povolenie lanka dosiahnete jednoduchým povytiahnutím kolieska. Upnutie nohy je možné len jednou rukou.

Na detail technológie

K2 Stability Plus Cuff

Nešnurujte sa do zvieracej kazajky, zvoľte ľahkosť a jednoduchosť

Systém zapínania nijak nevybočuje zo štandardov zažitých pre rekreačné a fitness inline korčule. Stability Plus Cuff podporí vaše nohy presne v miestach, kde si žiadajú najviac stability a vy tak dostanete pocit nadvlády nad celou jazdou. Pretože nejde o žiadny zložitý systém z ocele, sú celé korčule o to ľahšie. Tým pádom sú aj všestrannejšie a neprekážajú deťom ani ženám.

Na detail technológie

K2 SoftBoot

V roku 1994 spôsobila značka K2 revolúciu v in-linovom priemysle tým, že predstavila úplne prvé korčule s pohodlnou topánkou nesúcou označenie K2 Softboot. Táto patentovaná technológia K2 poskytuje korčuliarovi precíznosť a presnosť pevnej topánky, ale v novom a najmä omnoho pohodlnejšom a ľahšom prevedení mäkkej topánky. Vďaka tomu sa korčuľovanie okamžite a navždy zmenilo, tento šport sa stal zábavnejším a jednoduchším.

Na detail technológie

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku