180 EUR

Kolieskové korčule Rollerblade Twister 80

Kolieskové korčule Rollerblade Twister 80 vám prinesú bezstarostný pocit z jazdy plný eufórie a adrenalínu. S garanciou spoľahlivosti a bezpečia.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 47518

Kolieskové korčule Rollerblade Twister 80

Kolieskové korčule Rollerblade Twister 80

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Technológia Rollerblade Specialized 5Star Fit
Pohlavie muži
Priemer koliesok 80 mm
Tvrdosť koliesok 85A
Počet koliesok 4
Trieda ložísk ILQ 7
Brzda na pravej korčuli s možnosťou demontáže
Systém zapínania šnúrka + 2 pracky
Rám hliníkový
Kategórie korčúľ street inline
Kvalita spracovania
80
Štýl jazdy športový
Komfort topánky
80
Komfort zapínania
7
Rýchlosť jazdy
70
Celkové hodnotenie
80
Ovládateľnosť
90

Popis

Kolieskové korčule Rollerblade Twister 80 sú optimálnym športovým vybavením pre skúsenejších korčuliarov a zdatnejších jazdcov s praktickými základmi. Korčule sa výborne zabývajú na chodidlách pokročilejšieho športovca a zrelého jazdca vybaveného technickými zručnosťami,ktoré uplatní najmä na tratiach urbanistického charakteru.

Kde je vôľa, tam je cesta

Kolieska Supreme sa hrdia priemerom 80 mm a disponujú širokým repertoárom vlastného využitia v teréne. Pevné a stabilné kolieska sú optimálne pre dlhšie výjazdy a trasy, ale rovnako tak dobre poslúžia i pri kratších a na vzdialenosť nenáročných trasách. Využitie nájdu aj pre účely kondičných tréningov.

Základné parametre

  • Kolieska sa radia do kategórie tvrdosti 85A a prispievajú plynulej a neohrozenej jazde
  • Typ koliesok je 4 × 80 mm a sú ako stvorené pre bezstarostné jazdy
  • Podvozok sa vyznačuje maximálnou mierou odolnosti, spoľahlivosti a stability počas jazdy
  • Hliníkový rám umocní kvalitnú jazdu a podporí výkonnosť nositeľa

Sedmimílová návykovosť

Ložiská korčúľ Rollerblade prinášajú nadštandardnú kvalitu a radia sa do kategórie ILQ - 7 Plus. Najlepšie im je pri vyvinutí vyššej a závratnejšej rýchlosti, pričom pasažier sa nemusí báť, že ho jeho dopravný prostriedok zradí. Zadnú časť, kde sa nachádza päta korčuliara, navyše dopĺňa vyhľadávaná vychytávka Shock Absorber eliminujúca otrasy vznikajúce vplyvom rýchlej jazdy.

Budete (ako) vo vate

Širšia topánka a veľmi profesionálne polstrovanie zabezpečia pohodlné a príjemné ukotvenie nohy. Po celú dobu korčuľovania budú nohy v bezpečí a súčasne im bude poskytované pohodlné a mäkké zázemie, z ktorého sa nebudú chcieť vyzuť. Topánka je skutočne veľmi ľahká a poskytuje nevídané pohodlie a nákazlivý komfort pre budúce výjazdy.

Zaviažte a choďte

Prípravnú dobu pred očakávaným výjazdom skracuje a zjednodušuje klasické šnurovanie. Topánka tiež obsahuje obojstrannú pracku.

Technológie (1)

Rollerblade Specialized 5Star Fit

Všetky kolieskové korčule Rollerblade sú navrhnuté a testované s dôrazom na kvalitu a pohodlie. Vďaka vylepšenej konštrukcii topánky Specialized 5Star Fit je topánka veľmi pohodlná s prvkami pre maximálny komfort a prispôsobenie. Napríklad v oblasti členka sa pridávajú penové inserty vyrobené z peny s pamäťovým efektom. Alebo v hornej časti korčule (kde sa topánka dotýka lýtka) je špeciálne utlmené a bohato polstrované miesto, ktoré zabraňuje odieraniu a nepríjemnému tlaku na lýtkový sval a achilovku. Topánka sa tak dokonale prispôsobí každej nohe a nikde netlačí.

Na detail technológie

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku