290 EUR

Kolieskové korčule Rollerblade Tempest 100

Inline korčule Rollerblade Tempest 100 prinesú bezstarostný pocit z jazdy plný eufórie a adrenalínu. Sú ideálne pre fitness korčuliarov.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 47485

Kolieskové korčule Rollerblade Tempest 100

Kolieskové korčule Rollerblade Tempest 100

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Technológia Rollerblade Asymetrical Lacing, Rollerblade Precision 5Star Fit
Pohlavie muži
Priemer koliesok 100 mm
Tvrdosť koliesok 85A
Počet koliesok 4
Trieda ložísk SG 9
Systém zapínania šnúrky + suchý zips + pracka
Rám hliníkový
Kategórie korčúľ fitness inline
Štýl jazdy športový, výkonnostný
Kvalita spracovania
90
Komfort topánky
90
Rýchlosť jazdy
100
Komfort zapínania
10
Celkové hodnotenie
100
Ovládateľnosť
60

Popis

Inline korčule Rollerblade Tempest 100 sú optimálnym športovým vybavením pre skúsenejších korčuliarov a zdatnejších jazdcov s praktickými základmi. Korčule sa výborne zabývajú na chodidlách pokročilejšieho športovca vybaveného technickými zručnosťami. Chystáte sa na inline maratón? S korčuľami Tempest 100 vám budú aj desiatky kilometrov pripadať ako púhe pošteklenie fyzičky.

Kde je vôľa, tam je cesta

Kolieska Hydrogen sa hrdia priemerom 100 mm a disponujú širokým repertoárom vlastného využitia v teréne. Pevné a stabilné kolieska sú optimálne pre dlhšie výjazdy a trasy, ale rovnako tak dobre poslúžia aj pri kratších a na vzdialenosť nenáročných štrekách. Využitie nájdu i pre účely kondičných tréningov.

Základné parametre

  • Kolieska Hydrogen sa radia do kategórie tvrdosti 85A a prispievajú plynulej a neohrozenej jazde
  • Typ koliesok je 4 × 100 mm a sú ako stvorené pre bezstarostné jazdy
  • Podvozok Extruded Alu sa vyznačuje maximálnou mierou odolnosti, spoľahlivosti a stability počas jazdy
  • Hliníkový rám umocní kvalitnú jazdu a podporí výkonnosť nositeľa

Neničte si nohy, užívajte si prirodzenosti

Zadnú časť korčúľ dopĺňa vyhľadávaná vychytávka Carbon Reinforcement, ktorá zabraňuje deformácii topánky. Spoľahlivo tak zamedzuje prípadným stratám energie.

Sedemmimílová návykovosť

Ložiská korčúľ Rollerblade majú neštandardnú kvalitu a radia sa do kategórie ILQ - 9 Classic Plus. Najlepšie je im pri vyvinutí vyššej a závratnejšej rýchlosti, pričom sa pasažier nemusí báť, že by ho jeho dopravný prostriedok zradil.

Budete (ako) ve vate

Širšia topánka a veľmi profesionálne polstrovanie zabezpečia pohodlné a príjemné ukotvenie nohy. Po celý čas korčuľovania budú nohy v bezpečí a súčasne im bude poskytované pohodlné a mäkké zázemie, z ktorého sa nebudú chcieť vyzuť. Topánka je skutočne veľmi ľahká a poskytuje nepoznané pohodlie a nákazlivý komfort pre budúce výjazdy.

Technológie (2)

Rollerblade Precision 5Star Fit

Profesionálne pretekárske kolieskové korčule Rollerblade sú navrhnuté a testované s dôrazom na kvalitu, výkon a pohodlie. Vďaka vylepšeniu konštrukcie topánky Precision 5Star Fir je korčuľa veľmi pohodlná s prvkami pre maximálny komfort a prispôsobenie. Konštrukcia topánky je navrhnutá pre maximálny výkon. Na výrobu vnútornej výstelky bol použitý ultra ľahký materiál. Tento materiál poskytuje excelentný komfort pri zachovaní najdôležitejšej vlastnosti - prenášanie energie pri korčuľovaní. Súčasťou výstelky je špeciálny pružný materiál z Lycry pre jednoduché obúvanie a vyzúvanie topánky. Výstelka je zároveň vyrobená z antibakteriálneho materiálu pre dlhú životnosť a stály komfort.

Na detail technológie

Rollerblade Asymetrical Lacing

Korčule majú klasický šnurovací systém, ktorý je ale zvláštny svojim asymetrickým umiestnením (Asymetrical Lacing) teda na bočnej strane korčúľ. Bočné šnurovanie znižuje tlak v oblasti priehlavku. V jednom mieste tak netlačí jazyk samotný a šnúrky, ale tlak je rovnomerne rozložený.

Na detail technológie

Najlepšie hodnotené (2)

0
zákazníci, ktorí už nakúpili
100 %
zákazníkov doporučuje
Kolieskové korčule Rollerblade Tempest 100
Overený zákazník

- Pustějov

5

Super, moc spokojeni.
Kolieskové korčule Rollerblade Tempest 100
Overený zákazník

- Dolný Kubín 1

5

vynikajuca topanka s karbonovou patou,vyborne vyriesene zapinanie-nepovoluje ani po dlhsej jazde,rychle a tichesom velmi spokojny

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku