Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.
Objednávacie číslo: 50850
Tento produkt už nemáme v ponuke
Modelový rad | Supreme |
---|---|
Flex | flex 87 |
Sezóna | 2017/18 |
Dĺžka (od konca po pätku) | 152 cm |
Celková dĺžka | 166 cm |
Kick point (bod ohybu) | stredne nízky bod vyváženia |
Technológia | Bauer BridgeCore Blade Technology |
Geometria gripu | klasická - zaoblené hrany |
Hodnotenie Sportega | ; |
Hodnotenie prevedenia a odolnosti | 8 |
Streľba ťahom | 80 |
Streľba priklepnutím | 7 |
Naše odporúčanie na nákup pomer výkon/cena) | 8 |
Hodnotenie použitej technológie | 70 |
Kompozitová hokejka Bauer Supreme S160 Griptac je určená pre náročných amatérskych a hobby hráčov i poloprofesionálov. Kvalitná konštrukcia z karbónového kompozitu a ergonomicky uspôsobený shaft pre perfektné držanie. Povrch shaftu je pokrytý špeciálnou nešmýkavou textúrou. Optimalizovaný profil čepele umožňuje ešte presnejšie strely.
Kompozitový shaft má obojstranne konkávny profil so štvorcovým zaoblením rohov, čo umožňuje maximálny cit pri držaní hokejky a veľkú silu pri strele.
Shaft kombinuje dva rôzne stupne tvrdosti, pričom tvrdšia časť je skôr v dolnej časti shaftu a mäkšia uprostred, čo vyhovuje hráčom, ktorí nevedia dať maximálnu silu do strely príklepom.
Užší profil shaftu smerom ku krčku zvyšuje torznú tuhosť hokejky, čím bráni nechcenému krúteniu hokejky.
Použité karbónové vlákno v čepeli znižuje hmotnosť hokejky a zlepšuje celkové vyváženie palice.
Dĺžka palice od konca po pätku je 152 cm.
Celková dĺžka palice je 166 cm.
Vybrané čepele od sezóny 2017/18 vylepší novinka BridgeCore Blade Technology. Čepeľ sa dočká lepšieho vystuženia vnútornej štruktúry lamelami a výsledkom bude vyššia životnosť čepelí a tvrdšia strela. Akonáhle prejdete modrú čiaru, vypáľte puk na bránku a odíďte oslavovať gól na striedačku. Brankár nebude mať šancu na vašu delovku zareagovať.
Na detail technológie9. 2. 2019
3. 12. 2018
18. 3. 2018