140 EUR

Hokejka Bauer Supreme 1S Griptac Junior

Juniorská kompozitová hokejka pre ligových hráčov s konštrukciou z ľahkého kompozitu a s protišmykovým gripom pre perfektné držanie.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 50855

Ďalšia ponuka modelu Supreme

Hokejka Bauer Supreme 1S Griptac Junior

Hokejka Bauer Supreme 1S Griptac Junior

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Modelový rad Supreme
Flex flex 47, flex 52
Výkonnostná trieda hráča Profesionálny hokej
Dĺžka (od konca po pätku) 132 cm
Celková dĺžka v cm 145 cm
Kick point (bod ohybu) stredne nízky bod vyváženia
Technológia Bauer TeXtreme, Bauer Monocomp, Bauer MPK, Bauer 1S TACTILE, Bauer Power Sense 2, Bauer eLASTech, Bauer RenewCore Blade Technology
Geometria gripu Square double concave shaft
Hodnotenie Sportega ;
Hodnotenie prevedenia a odolnosti
10
Streľba ťahom
100
Streľba priklepnutím
10
Naše odporúčanie na nákup pomer výkon/cena)
10
Hodnotenie použitej technológie
100

Popis

Hokejka Bauer Supreme 1S Griptac Junior 2017

Strieľaj najväčšou možnou silou

Kompozitová hokejka Bauer Supreme 1S Griptac Junior 2017 je určená pre profesionálnych juniorských hráčov. Kvalitná konštrukcia z ľahkého kompozitu a ergonomicky uspôsobený shaft umožní perfektné držanie. Hokejku vyzbrojila nová technológia RenewCore Blade so stlačeným gélom vo vnútri čepele.

Do rany sa oprie energia z väčšej plochy

Hokejka má zväčšený priestor pre ideálny prenos energie. Tvrdé rany z voleja budú presne tak razantné, ako od Supreme očakávate, iba u toho vynaložíte menej energie a nebude toľko záležať na polohe rúk.

Optimalizovaný profil čepele zlepšuje spojenie medzi krčkom a palicou, vďaka tomu dosiahnete presnejšie strely. Súčasne je výrazne redukované odchýlenie čepele počas strely, rovnako tak jej skrútenie. Kvalitná kompozitová čepeľ poskytuje hráčovi potrebný cit a pružnosť.

Technológie (7)

Bauer Monocomp

Optimalizované vyváženie palice

Hokejka je vyrobená technológiou Monocomp, čo znamená, že je vyrobená z jedného dielu. Pri takejto výrobe dochádza k odstráneniu prekrývania vrstiev spojiva a peny. Palica je potom ľahšia a je lepšie vyvážená.

Na detail technológie

Bauer RenewCore Blade Technology

Stlačený gél v čepeli

Na ľad sa rúti formula medzi čepeľami. RenewCore Blade Technology je najprepracovanejšia technológia čepelí. Stlačený gél vo vnútri čepele zostáva v kvapalnom skupenstve a zvyšuje životnosť hokejky i silu strely.

Praskliny prestali existovať

Každá čepeľ začne časom praskať. Stlačený gél sa však rozleje do praskliny a zacelí miesto, čím pomôže hokejke odvádzať perfektnú prácu dlhšiu dobu. Gél navyše zvyšuje cit pri práci s pukom, pretože ideálne prenáša energiu.

Na detail technológie

Bauer 1S TACTILE

Istý úchop

Špeciálny grip 1S Tactile je umiestnený na spodnej hrane shaftu, čím zlepšuje úchop palice a bráni nechcenému prekĺzavaniu shaftu pri strele.

Na detail technológie

Bauer TeXtreme

Ľahký a pevný materiál

Použitá technológia TeXtreme predstavuje ultra ľahký a pevný karbón, ktorý znižuje hmotnosť palice pri zachovaní pevnosti.

Na detail technológie

Bauer Power Sense 2

Dokonale vyvážená ľahká čepeľ

Jedinečná čepeľ Power Sense 2 je konštruovaná pomocou najmodernejšej technológie, pri ktorej dochádza k dokonalejšiemu procesu nanášania vrstiev SENSE a ich prepojeniu s karbónovými vláknami TeXtreme. 

Na detail technológie

Bauer MPK

Strieľajte ako katapult

Technológia MPK (Maximum Power Kick) vďaka novej geometrii shaftu v spodnej časti hokejky maximalizuje prenos energie od hráča do strely. Najviac túto technológiu pocítite pri strelách z prvej a pri tvrdých strelách s náprahom.

Na detail technológie

Bauer eLASTech

Dlhšia životnosť

ELASTech predstavuje systém prepojenia jednotlivých karbónových vrstiev, ktorý zvyšuje odolnosť palice tým, že znižuje riziko vzniku mikrotrhlín vznikajúcich pri hre.

Na detail technológie

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (1)

0
zákazníci, ktorí už nakúpili
100 %
zákazníkov doporučuje
Hokejka Bauer Supreme 1S Griptac Junior
Overený zákazník

- Litoměřice

5

Super

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku