98 EUR

Florbalová hokejka Salming Quest 5 X-Shaft KickZone TipCurve 3° Junior

Hokejka Salming Quest 5 X-Shaft KickZone TipCurve 3° Junior má mäkký shaft a preto je vhodná najmä pre technických hráčov.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 51728

Florbalová hokejka Salming Quest 5 X-Shaft KickZone TipCurve 3° Junior

Florbalová hokejka Salming Quest 5 X-Shaft KickZone TipCurve 3° Junior

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Dĺžka hokejky 87 cm, 92 cm
Kategória tvrdosti mäkká (flex 31 - 40 mm)
Sezóna 2017/18
Čepeľ Salming Quest 5
Tvrdosť hokejky 32
Technológia Salming KickZone TipCurve, Salming Kickzone, Salming X-Shaft
Omotávka X3M Grip PRO
Tvrdosť čepele mäkká
Celková hmotnosť 230 g (87 cm)
Hodnotenie Sportega ;
Streľba ťahom
80
Streľba priklepnutím
7

Popis

Florbalová hokejka Salming Quest 5 X-Shaft KickZone TipCurve 3° Junior poslúži profesionálnym juniorským hráčom pri ceste za úspechmi. Florbalku najviac ocenia najmä technicky zameraní hráči.

Mäkká palica pre lepšiu strelu ťahom

Florbalka je vhodná najmä pre technických hráčov, pretože sa veľmi dobre prehýba. Prihrávky a streľba ťahom sa stanú najjednoduchšou hernou činnosťou. Guľatý profil držania palice spoločne s omotávkou Ultimate grip zasa zaručujú komfortné podmienky pre hráčov.

Razantnejšie strely

X-Shaft je nová konštrukcia shaftu. Design je tenší ako u bežných curve shaftov. Má optimálne posadený KickZone bod, ktorý napomáha ideálnemu prehnutiu palice a zmenšuje uhol TipCurve.

Základné parametre

  • Omotávka X3M Grip Pro sadne perfektne do ruky
  • Florbalku osadila čepeľ Salming Quest5
  • Mäkký shaft 32 robí florbalku ideálnou pre technickú hru
  • Materiál shaftu sa delí na 60 % karbónu a 40 % sklených vlákien

Materiál čepele Endurance je navrhnutý pre maximálnu odolnosť avšak jeho zloženie uberá na vlastnostiach, ktoré sú zebezpečujú tvrdú strelu a silový štýl hry. Napriek tomu je čepeľ výborne ovládateľná.

Medzinárodná certifikácia IFF

Toto florbalové vybavenie je schválené medzinárodnou florbalovou federáciou a získalo certifikáciu IFF. Vybavenie môžete používať na oficiálnych registrovaných súťažiach.

Doživotná záruka na čepeľ - iba na SportObchod.sk!

Doživotní záruka na čepel - pouze u nás!

Vyber si florbalku u nás a máš pokoj :)

Kúp u nás florbalovú hokejku a keď zlomíš čepeľ, dáme ti novú.

Podmienky uplatnenia akcie

Kód výrobcu: 1107282

Technológie (3)

Salming X-Shaft

Užšie zameranie na dokonale presné strely

Technológia X-Shaft robí palicu tenšiu, než ako ste zvyknutí u klasicky zahnutých shaftov a súčasne má užšiu KickZone oblasť. Vo výsledku tak lepšie funguje ako luk a vyšle ranu s očarujúcou presnosťou.

Na detail technológie

Salming KickZone TipCurve

TipCurve

Technológia Salming KickZone TipCurve bola vyvinutá s cieľom poskytnúť hokejke väčšiu pružnosť získanú vypružením shaftu. Tento špeciálny lukový efekt vedie k tomu, že koniec shaftu sa pri strele napruží a vykopne späť rýchlejšie, a tým je úder do loptičky vedený väčšou silou - loptička potom získa väčšiu rýchlosť letu. Salming TipCurve je presne tým, čo názov napovedá - zakrivenie na konci shaftu florbalovej hokejky vytvára optimálny uhol s povrchom podlahy a loptičky. Čepeľ lepšie vedie loptičku bez toho, aby sa ohýbala. Kombinácia dvoch technológií KickZone a TipCurve vedie k neprekonateľnej sile úderu.

Na detail technológie

Salming Kickzone

1887.jpgSalming Kickzone je úplne nová technológia používaná pri dvoch najvyšších profi modeloch Salming. Technológia Salming Kickzone využíva špeciálne zúženie oblúkového priehybu shaftu na zvýraznenie razancie strely. Toto zosilnenie razancie spôsobuje špeciálny prehnutý tvar shaftu. 11 cm dlhé prehnutie, ktoré zmäkčuje časť inak tuhej hokejky, pôsobí ako luk. V "zóne" najmenšieho priemeru shaftu je šírka steny o 1 mm užšia. Miesto je tak veľmi pružné a pritom vďaka tvaru dostatočne pevné. Miesto najväčšieho ohybu florbalky je posunuté bližšie k čepeli.

Pri strele sa tak shaft správa tak, že jeho spodná časť, od "zóny" smerom k čepeli, sa ohýba viac ako zvyšok hokejky. Vďaka väčšiemu priehybu konca hokejky dochádza pri dokončení strely tiež k jej väčšiemu vypruženiu, ktorá dodá loptičke väčšiu rýchlosť a razanciu. Skrátka: koniec hokejky sa pri strele viac prehne a loptička získa o to viac energie a rýchlosti. A to všetko vďaka špeciálnemu tvaru hokejky Salming Kickzone.

Na detail technológie

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku