2369 EUR

Elektrobicykel Rock Machine Torrent INT e30-29 2021

Elektrobicykel Rock Machine Torrent INT e30-29 2021 je najdostupnejší 29“ bike s integrovanou batériou na motoru Shimano Steps E5000 s dojazdom až 185 km.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 90875

Elektrobicykel Rock Machine Torrent INT e30-29 2021

Elektrobicykel Rock Machine Torrent INT e30-29 2021

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Dojazd až 185 km
Značka motoru Shimano
Výkon motoru 250 W
Kapacita betérie 504 Wh
Materiál rámu hliník
Farba šedá
Druh vidlice odpružená pružinová
Predný zdvih 100 mm

Popis

Pánsky trekový  elektrobicykel e-Gordo 1.6 2021 je presne tým pravým pre pohodlnú jazdu a výlety všetkého druhu. Chcete vyraziť na poriadny výlet? Nenechať sa limitovať profilom alebo dĺžkou výletu? Potom je tento bicykel vhodný práve pre vás.

Pohodlná a stabilná geometria

Geometriu hliníkového rámu e-Gordo 1.6 sme prispôsobili celkom potrebám mužov.  E-bike je stabilný, pohodlný a vynikajúco ovládateľný. Veľkou mierou k tomu prispieva i batéria s Li-Ion článkami 13 Ah, ktorá je plne integrovaná do rámu e-bicykla. Praktický, funkčný a pekný dizajn. Čo viac si želať? Hádam funkčnosť a spoľahlivosť.

Motor v zadnom náboji

O pohon sa stará elektromotor Bafang umiestnený v náboji zadného kolesa. Spoľahlivo vás odvezie až do vzdialenosti 100 km – tu samozrejme vždy záleží na profilu trati a spôsobu využitia asistencie, ktorá je v prípade tohto modelu päťstupňová.

Prehľadné ovládanie

A ako asistenciu ovládate? Ako u väčšiny elektrobicyklov prostredníctvom LCD panelu umiestneného na riadidlách. Ten zobrazuje stav batérie, zvolený stupeň asistencie elektromotoru, rýchlosť a ubehnutú vzdialenosť.

Praktická výbava

  • E-bicykel je vyrábaný na 28“ kolesách v dvoch veľkostiach rámu 18“ a 20“.
  • O radenie sa stará 21 rýchlostí sady Shimano Tourney a komfort jazdy vám spríjemní odpružená vidlica a pohodlné sedlo.
  • Báť sa nemusíte ani dažďa. Súčasťou výbavy e-bicykla sú totiž okrem stojanu a nosiča tiež blatníky.

 

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku