1755 EUR

Elektrobicykel Rock Machine Cross e500 Touring

Elektrobicykel Rock Machine Cross e500 Touring 2020 poteší nadšených cyklistov pri dlhších výletoch. Na jedno nabitie zvládne prejsť až 185 km.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 75559

Elektrobicykel Rock Machine Cross e500 Touring

Elektrobicykel Rock Machine Cross e500 Touring

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Dojazd až 185 km
Značka motoru Shimano
Výkon motoru 250 W (max. 500 W)
Kapacita betérie 504 Wh
Materiál rámu Alloy Al-6061 T6 Custom tubing
Farba čierna
Druh vidlice odpružená pružinová
Predný zdvih 63 mm

Popis

Objavujte nové cesty

Elektrobicykel Rock Machine Cross e500 Touring 2020 poteší cyklistov, ktorí sa radi vydávajú na dlhšie cyklovýlety miernym terénom. Stredový motor Shimano Steps vám poskytne dostatočnú podporu pri objavovaní nových ciest a na jedno nabitie s vami zvládne prejsť až 185 km.

Náhled videa

Parametre, ktoré prídu vhod

Kvalitný hliníkový rám, ktorý vydrží Riadidlá majú 9° backsweep a 6° upsweep pre pohodlnejšiu jazdu Kotúčové hydraulické brzdy majú lepší výkon ako mechanické, pri brzdení sú silnejšie a zastavíte s nimi rýchlejšie Výkonný motor Shimano STePS poskytne podporu v rýchlosti až 25 km/h a zvládne prejsť až 185 km 29" kolesá sa dobre ovládajú a jednoducho s nimi zdoláte i väčšie nerovnosti, na jedno šliapnutie prejdete dlhšiu vzdialenosť

Ideálny zdvih na cyklocesty do ľahkého terénu

Vidlica má zdvih 63 mm, ktorý je vhodný do mierneho terénu a na cyklocesty. Nekopíruje terén tak presne, ako vidlica s väčším zdvihom, preto je lepšie vyraziť s bicyklom na rovnejšie cesty.

Bicykle Rock Machine

Univerzálny motor s najnovšími technológiami

Motor Shimano STePS E6100 postavený na najnovších technológiách optimálne prenáša výkon na maximálnu vzdialenosť. Z jazdy tak budete mať ešte väčšie potešenie i pri zhoršených poveternostných podmienkach. Prepínať môžete medzi 3 režimami:

ECO (zvýšenie podpory o 60 %) NORMAL (zvýšenie podpory o 125 %) HIGH (zvýšenie podpory o 200 %)

Motor Shimano STePS 6100

Výkonná batéria

Semi-integrovaná batéria sa výborne prispôsobí geometrii bicykla. Naplánujte si pokojne i dlhší výlet, na jedno nabitie dokáže v režime ECO prejsť až 185 km. Pri dobíjaní baterky do 100 % si vyhraďte čas 7,5 hodiny.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku