2719 EUR

Elektrobicykel GT e-Pantera Dash

S horským elektrobicyklom GT e-Pantera Dash v klasickom štýle Triple Triangle a s pohonnou jednotkou Shimano STePS si naplno užijete jazdu na lesných alebo spevnených cestách.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 93704

Elektrobicykel GT e-Pantera Dash

Elektrobicykel GT e-Pantera Dash

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Pohlavie muži
Výkon motoru 250 W
Kapacita betérie 504 Wh
Materiál rámu hliník
Farba čierna
Účel Cross-country
Druh vidlice odpružená pružinová
Predný zdvih 100 mm

Popis

Horský elektrobicykel GT e-Pantera Dash 2021 s 29“ kolesami je vhodný pre všetkých, kto si chcú užiť svižnú jazdu po spevnených i lesných cestách. Vďaka výkonnému elektromotoru s integrovanou batériou o kapacite 504 Wh ujdete oveľa väčšie vzdialenosti za kratší čas.

Náhled videa

Elektromotor srdcom bicykla

Najdôležitejší „orgán“ tohto bicykla je elektromotor Shimano STePS DU-E5000, ktorý vám zabezpečí rýchlu jazdu v akomkoľvek teréne a podporí vás, keď už nebudete vládať. Skvelé na tom všetkom je, že elektropohon sa ovláda  bezdisplejovou jednotkou, teda vy sa môžete sústrediť iba na jazdu.

Väčšia vzdialenosť už nie je problém

Elektromotor je napájaný akumulátorom STEPS BT-E8035, ktorý má neuveriteľnú kapacitu až 504 Wh. To vám zaručí to, že ubehnete oveľa väčšiu vzdialenosť ako kedykoľvek predtým a navyše za relatívne krátky čas.


Pohodlie a istota na prvom mieste

O pohodlnú jazdu na akomkoľvek bicykli sa musí postarať najmä kvalitné odpruženie a kolesá. A to vám zabezpečia veľmi kvalitné komponenty, ako je pružinová vidlica SR Suntour XCM so zdvihom 100 mm, ktorá vám dovolí prejsť každú dieru, koreň či inú nerovnosť vám pomôžu i 29“ kolesá, ktoré sa tiež postarajú o bezpečné a rýchle prejdenie  prudkých zákrut vďaka neuveriteľnej priľnavosti.

Bezpečnosť v každej situácii

Vďaka tomu, že je bicykel vybavený hydraulickými brzdami Shimano MT200,  budete v bezpečí i keď budete brzdiť v akejkoľvek situácii či rýchlosti, nakoľko brzdy vám pomôžu bezpečne zastaviť.

Dôležitá je najmä kvalita

Na bicykli je zachovaná už osvedčená hliníková konštrukcia Triple Triangle. Tento univerzálny rám roztriešťuje vibrácie po celom bicykli a tým pádom minimalizuje prenos vibrácií do sedlovej rúry. Kvalita tohto materiálu vám zabezpečí oveľa dlhšiu životnosť bicykla.


Ako vyberať veľkosť?

  • cyklisti do 178 cm si zvolia veľkosť M
  • cyklisti od 179 do 189 cm využijú veľkosť L
  • cyklisti od 190 cm si vyberú variant XL

Legenda medzi americkými značkami

GT vyrába bicykle už od roku 1972 a po celý čas svojej existencie patria medzi tie nejlepší značky bicyklov na trhu. Navyše vďaka veľkému množstvu patentov patria medzi technologické priekopníkov, teda si nenechajte ujsť nové modely od tejto značky.  Budete s ňou vyzerať ako profesionál.

 

 

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku