442.34 EUR

Detský bicykel Rock Machine 27 Storm MD

Detský bicykel Rock Machine 27 Storm MD 2020 je výbornou mašinou pre mladých pretekárov. Malý, ale šikovný a súčasne porovnateľný s bicyklom pre dospelých.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 75664

Detský bicykel Rock Machine 27 Storm MD

Detský bicykel Rock Machine 27 Storm MD

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 27,5"
Farba čierna, oranžová, šedá
Brzdy kotúčové mechanické

Popis

Detský bicykel Rock Machine 27 Storm 2020 je výbornou mašinou pre mladých pretekárov. Malý, ale šikovný a zároveň porovnateľný s bicyklom pre dospelých. Kolesá o veľkosti 27,5 palcov s rámom XS (13,5 palcov) či S (15 palcov) zdolajú každú prekážku ako po masle, teda vaše dieťa bude spokojné užije si každý moment z jazdy. Je vhodný pre deti od 11 rokov, ktoré merajú od 155 do 170 cm

Česká kvalita 

Už od roku 1994 vytvára firma ROCK MACHINE horské bicykle, na ktorých je radosť sa vyšantiť. Filozofiou firmy je, aby sa cyklista za riadidlami maximálne bavil. To sa jej už dlhý rad rokov darí a jej spokojní zákazníci to veľmi dobre vedia. 

Všestranný a bezpečný

Bicykel vďaka hrubým plášťom WTB Ranger Comp, 27,5x2,00" zabezpečí všestrannosť, teda s ním môže vaše dieťa jazdiť tak na ceste, ako i v teréne. Zároveň je ale i bezpečné vďaka výbornej geometrii a kvalitnému prevedeniu. Toto všetko však neznamená, že by bol bicykel ťažký. Zliatina Al-6061, ktorá bola použitá na rám, je ľahká a súčasne i odolná. 

Vzhľad, ktorý si zamiluje každý chlapec

Dizajnom je bicykel na rovnakej úrovni ako kvalitou. Krásna šedá farba doplnená oranžovo-čiernym nápisom a detailmi do seba pekne zapadajú, teda bicykel očarí nielen vaše dieťa, ale aj jeho kamarátov. 

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku