301.47 EUR

Detský bicykel Rock Machine 26 Catherine biely 2018

Dievčenský bicykel Rock Machine 26 Catherine biely 2018 pre deti vo veku 10 a viac rokov. Je vhodný na jazdu po rovnom povrchu aj v ľahkom teréne.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 55270

Detský bicykel Rock Machine 26 Catherine biely 2018

Detský bicykel Rock Machine 26 Catherine biely 2018

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 26"
Farba biela
Brzdy V-brake
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Detský bickel Rock Machine 26 Catherine biely 2018 s pružinovou vidlicou o zdvihu 100 mm je dokonalý spoločník pre dievčatá. Vaša malá pretekárka už si zaslúži poriadny stroj, nie iba detskú hračku na jazdenie okolo domu. Nechajte sa zlákať skvelým detským horským bicyklom od značky Rock Machine. Horský bicykel odporúčame pre deti vo veku od 10 rokov. Ak neviete, ako vybrať detský bicykel, kuknite sa do cyklistickej poradne.

T_ROCK_MACHINE

Dievčenský horský bicykel na asfalt a do ľahkého terénu

Detské bicykle Rock Machine s 26" kolesami sa pre deti stanú ideálnym pomocníkom na cesty po asfalte i v ľahkom teréne. Ľahko preskúmajú nové terény s pomocou precízne spracovaného rámu doplneného o špičkové komponenty. Tomuto bicyklu už oproti dospeláckemu takmer nič nechýba, jediný rozdiel je v jeho veľkosti.

Ľahký a bezpečný detský bicykel

Aby sa deťom dobre jazdilo, je bicykel vyrobený z najľahších materiálov. Hliníkový rám dopĺňajú ďalšie odľahčené komponenty dôležité pre detský bicykel. Zárukou bezpečnej jazdy sú spoľahlivé brzdy, nižšia nástupná výška i jednoduchá reťaz.

Precízna geometria

Rám s dievčenskou geometriou dopĺňajú kolesá ideálnej veľkosti 26" a vhodné komponenty pre detský horský bicykel. Všetko spolu zabezpečí dokonalú presnosť stroja. Firma Rock Machine si na kvalite spracovania dala záležať, deti tak budú v bezpečí pri jazde na cykloceste i na poľnej ceste.

Nádherný dizajn

Kombinácia bielej a zelenej farby dáva bicyklu nezameniteľný vzhľad, ktorý upúta na prvý pohľad.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku