379 EUR

Detský bicykel Rock Machine 24 Storm MD

Detský bicykel Rock Machine 24 Storm MD 2020 je výbornou mašinou pre mladých pretekárov. Malý, ale šikovný a súčasne porovnateľný s bicyklom pre dospelých.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 75667

Detský bicykel Rock Machine 24 Storm MD

Detský bicykel Rock Machine 24 Storm MD

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 24"
Farba čierna, oranžová, šedá

Popis

Detský bicykel Rock Machine 24 Storm 2020 je výbornou mašinou pre mladých pretekárov. Malý, ale šikovný a zároveň porovnateľný s bicyklom pre dospelých. Kolesá o veľkosti 24 palcov s rámom 12 palcov zdolajú každú prekážku ako po masle, teda vaše dieťa bude spokojné užije si každý moment z jazdy. Je vhodný pre deti od 7 do 11 rokov, ktoré merajú od 125 do 145 cm

Česká kvalita 

Už od roku 1994 vytvára firma ROCK MACHINE horské bicykle, na ktorých je radosť sa vyšantiť. Filozofiou firmy je, aby sa cyklista za riadidlami maximálne bavil. To sa jej už dlhý rad rokov darí a jej spokojní zákazníci to veľmi dobre vedia. 

Všestranný a bezpečný

Bicykel vďaka hrubým plášťom WTB Freedom Gangster 24x1,95" zabezpečí všestrannosť, teda s ním môže vaše dieťa jazdiť tak na ceste, ako i v teréne. Zároveň je ale i bezpečné vďaka výbornej geometrii a kvalitnému prevedeniu. Toto všetko však neznamená, že by bol bicykel ťažký. Zliatina Al-6061, ktorá bola použitá na rám, je ľahká a súčasne i odolná. 

Vzhľad, ktorý si zamiluje každý chlapec

Dizajnom je bicykel na rovnakej úrovni ako kvalitou. Krásna šedá farba doplnená oranžovo-čiernym nápisom a detailmi do seba pekne zapadajú, teda bicykel očarí nielen vaše dieťa, ale aj jeho kamarátov. 

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (2)

25
zákazníci, ktorí už nakúpili
100 %
zákazníkov doporučuje
Detský bicykel Rock Machine 24 Storm MD
Overený zákazník

- Černilov

5

Super komunikace,uzasna rychlost. Chtel bych moc podekovat tymu sportobchod.cz jen tak dal. Mohu jen doporucit.
Detský bicykel Rock Machine 24 Storm MD
Overený zákazník

- Banská Bystrica

5

Ok

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku