281.34 EUR

Detský bicykel Rock Machine 24 Catherine 24 modrý 2017

Detský bicykel Rock Machine 24 Catherine 24 12 modrý 2017 je optimálnym spoločníkom mladých jazdcov posadnutých cyklistikou.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 47580

Detský bicykel Rock Machine 24 Catherine 24 modrý 2017

Detský bicykel Rock Machine 24 Catherine 24 modrý 2017

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Popis

Detský bicykel Rock Machine 24 Catherine 24 12 modrý 2017 je detský cestný bicykel v modrej farbe s odpruženou vidlicou a 24-palcovými kolesami a 12-palcovým rámom, ktoré urobí radosť tak chlapcom, ako i dievčatám. Bicykel sa hrdí nízkou hmotnosťou 11,6 kg vďaka ľahkému, ale pevnému hliníkovému rámu.

Na tomto bicykli budete OK

Tento faktor spôsobuje ľahkosť jazdy a prehlbuje celkový pôžitok z jazdy. Jednostové vozidlo má plášte s výnimočne nízkym valivým odporom, čo prispieva k zachovaniu energie mladých jazdcov. U malých pretekárov je táto skutočnosť zásadná, pretože ešte nedisponujú veľkým fyzickým fondom a nemajú dostatočné rezervy silových kapacít v takej miere ako dospelí jedinci.

Základné parametre

  • Rám Custom Alu 6061.T6
  • Zdvih 50 mm
  • Radenie Shimano SL-RS45 Revoshift
  • Brzdy Tektro BR-855 V-brake
  • Počet rýchlostí 3 × 7
  • Veľkosť 12.0"
  • Hmotnosť 11,6 kg

Kráľovstvo za bicykel

Rámová rúra bicykla je prehnutá a umožňuje komfortné nasadanie a vystupovanie. Poskytuje tiež väčší manévrovací priestor a tiež rozširuje výškový rozsah mladého cyklistu.

Ľahko sa napruží

Nízka hmotnosť vodiča nie je prekážkou a v žiadnom prípade sa negatívne nepremieta do horšej citlivosti chodu bicykla. Naopak je zabezpečená citlivosť vysokého štandardu.

Zaraďte (sa) medzi nejlepších

Radenie Shimano Revo Shift je vyvinuté presne na mieru detskej dlane a v maximálnej možnej miere uľahčuje pretekárom benjamínkom ovládanie a zmeny jednotlivých radiacich stupňov. Bicykel na celom svojom povrchu koncentruje veľké množstvo bezpečnostných a ochranných prvkov, ktoré minimalizujú možnosť zranenia či úrazu.

A ak by vaše deti zatúžili po inej farbe, máme pre vás na sklade i biele prevedenie.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku