381.97 EUR

Detský bicykel Rock Machine 20 Blizz 20 MD

Detský bicykel Rock Machine 20 Blizz MD 2020 je horský bicykel určený cyklistom z radov detí od 5 rokov a výškou postavy cca 120 - 135 cm.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 75662

Detský bicykel Rock Machine 20 Blizz 20 MD

Detský bicykel Rock Machine 20 Blizz 20 MD

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

K tomuto produktu nie sú uvedené žiadne parametre

Popis

Detský bicykel Rock Machine 20 Blizz MD je určený cyklistom z radov detí od 5 rokov a výškou postavy od 120 - 135 cm. Červený bicykel od kvalitnej značky Rock Machine vás iste nesklame a bude vašim deťom spoľahlivo slúžiť niekoľko rokov. Váš malý cyklista si v tomto veku už zaslúži kvalitný bicykel, ktorý mu bude nápomocný pri výletoch a dobrodružstvách.

Jednoduché ovládanie

Pre deti je dôležité, aby sa bicykel jednoducho ovládal a všetky manévre, i tie v teréne, pohodlne zvládli. Rock Machine 20 Blizz MD má geometriu navrhnutú presne na tieto účely. Všetky zákruty prejde malý cyklista bez sebamenšieho zaváhania.

Doma v teréne i na asfalte

Detské bicykle Rock Machine s 20" kolesami sa pre vaše deti stanú tým najlepším parťákom pre výlety v teréne, ale i na presuny po asfalte. Ľahko objavia nové miesta s pomocou precízne spracovaného rámu doplneného o špičkové komponenty. Kvalitné sedemrýchlostné radenie Shimano microSHIFT obstojí i pri jazde do toho najprudšieho kopca.

Ľahké a popritom bezpečné

Vynikajúca nízka hmotnosť bicykla 10,5 kg zabezpečuje ľahkú ovládateľnosť a predstavuje hmotnosť, s ktorou vaše deti v prípade potreby jednoducho manipulujú. Odolný a ľahký rám z hliníkovej zliatiny dopĺňajú ďalšie odľahčené komponenty dôležité pre detský bicykel. Zárukou bezpečnej jazdy vášho dieťaťa sú stabilné plášte, nižšia nástupná výška a jednoduchá reťaz.

Pohodlie pre vaše deti

Rám bicykla spoločne so vzduchovou vidlicou je schopný absorbovať väčšinu vibrácií, ktoré vznikajú pri jazde v teréne. Cesta po lesných a poľných cestách bude oveľa pohodlnejšia. Vďaka pohodlnému sedadlu s vami deti iste zvládnu i dlhšie výlety.

Unikátny dizajn

Kombinácia spolu ladiacich farieb dáva bicyklu nezameniteľný vzhľad, ktorý upúta pozornosť na prvý pohľad.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (1)

4
zákazníci, ktorí už nakúpili
100 %
zákazníkov doporučuje
Detský bicykel Rock Machine 20 Blizz 20 MD
Overený zákazník

- Praha 1 - Josefov

5

Pěkně zpracované kolo. Zatím spokojenost.

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku