264 EUR

Detský bicykel 4EVER KID SHOT 20 modré 2016

Detský bicykel s odpruženou vidlicou 4EVER KID SHOT 20 2016 je výbornou voľbou pre začínajúcich pretekárov s výškou 105-135 cm.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 60153

Detský bicykel 4EVER KID SHOT 20 modré 2016

Detský bicykel 4EVER KID SHOT 20 modré 2016

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 20"
Farba modrá
Brzdy V-brake
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Detský bicykel 4EVER KID SHOT 20 modrý 2016 je dokonalý spoločník pre deti s výškou 105 až 135 cm. Vaše deti už si zaslúžia poriadny stroj, nie iba detskú hračku na bicyklovanie okolo domu. Nechajte sa zlákať vynikajúcim detským horským bicyklom od značky 4EVER. Ak neviete, ako vybrať detský bicykel, kuknite sa do cyklistickej poradne.

Česká kvalita, za ktorů sa výrobca nebojí ručiť

4EVER je kvalitná česká značka vyrábajůca horské, krosové a detské bicykle i elektrobicykle. Všetky bicykle spĺňajú tie najprísnejšie normy. Značka, ktorá sa špecializuje na strednů a top kategóriu bicyklov. Vďaka kvalite výroby a zvolených komponentov poskytuje značka 4EVER trojročnú záruku na celé kolo.

Detský horský bicykel na asfalt i do ľahkého terénu

Detské bicykle 4EVER s 20" kolesami sa stanú verným a spoľahlivým spoločníkom na jazdu po cestičke i v teréne. Deti jednoducho spoznajú nové miesta s pomocou precízne spracovaného rámu doplneného o špičkové komponenty.

Ľahké a bezpečné

Aby sa deťom dobre jazdilo, je bicykel vyrobený z najľahších materiálov. Hliníkový rám dopĺňajú ďalšie odľahčené komponenty dôležité pre detský bicykel. Zárukou bezpečnej jazdy vášho dieťaťa sú spoľahlivé brzdy, nižšia nástupná výška i jednoduchá reťaz. Šesť rýchlostných stupňov je pre potreby detí viac, ako dostatočných.

Perfektné materiály a spracovanie

Detský 11 rám dopĺňajú kolesá ideálnej veľkosti 20" a vhodné komponenty pre detský horský bicykel. Všetko spolu deťom zabezpečí dokonalú presnosť stroja. Firma 4EVER si na kvalite spracovania dala záležať, deti tak budú v bezpečí pri jazde na cykloceste i na poľnej ceste.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (2)

6
zákazníci, ktorí už nakúpili
100 %
zákazníkov doporučuje
Detský bicykel 4EVER KID SHOT 20 modré 2016
Overený zákazník

- Boskovice

5

Rychlé dodání zboží, dobrá cena.
Detský bicykel 4EVER KID SHOT 20 modré 2016
Overený zákazník

- Klášterec nad Ohří 1

5

Krásný výrobek. Hodnotit by měl můj vnuk, ale až po Ježíškovi.

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku