384.99 EUR

Detský bicykel 4EVER HOT SPOT 24 neónovo zelený 2018

Detský bicykel s odpruženou vidlicou 4EVER HOT SPOT 24 neónovo zelený 2018 je perfektnou voľbou pre začínajúcich bikerov s výškou 120-155 cm.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 60154

Detský bicykel 4EVER HOT SPOT 24 neónovo zelený 2018

Detský bicykel 4EVER HOT SPOT 24 neónovo zelený 2018

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 24"
Farba zelená
Brzdy V-brake
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Detský bicykel 4EVER KID SHOT 20 neónovo zelený 2018 je dokonalý spoločník pre deti s výškou 120 až 155 cm. Vaše deti už si zaslúžia poriadny stroj, nie iba detskú hračku na bicyklovanie okolo domu. Nechajte sa zlákať vynikajúcim detským horským bicyklom od značky 4EVER. Ak neviete, ako vybrať detský bicykel, kuknite sa do cyklistickej poradne.

Česká kvalita, za ktorů sa výrobca nebojí ručiť

4EVER je kvalitná česká značka vyrábajůca horské, krosové a detské bicykle i elektrobicykle. Všetky bicykle spĺňajú tie najprísnejšie normy. Značka, ktorá sa špecializuje na strednů a top kategóriu bicyklov. Vďaka kvalite výroby a zvolených komponentov poskytuje značka 4EVER trojročnú záruku na celé kolo.

Detský horský bicykel na asfalt i do ľahkého terénu

Detský bicykel 4EVER s 24" kolesami a odpruženou vidlicou sa stane verným a spoľahlivým spoločníkom na jazdu po cestičke i v teréne. Deti jednoducho spoznajú nové miesta s pomocou precízne spracovaného rámu doplneného o špičkové komponenty.

Ľahké a bezpečné

Aby sa deťom dobre jazdilo, je bicykel vyrobený z najľahších materiálov. Hliníkový rám dopĺňajú ďalšie odľahčené komponenty dôležité pre detský bicykel. Zárukou bezpečnej jazdy vášho dieťaťa sú spoľahlivé brzdy, nižšia nástupná výška i jednoduchá reťaz. 21 rýchlostných stupňov umožní maximálny výkon pri každom sklonu cesty.

Perfektné materiály a spracovanie

Detský 14 rám dopĺňajú kolesá ideálnej veľkosti 24" a vhodné komponenty pre detský horský bicykel. Všetko spolu deťom zabezpečí dokonalú presnosť stroja. Firma 4EVER si na kvalite spracovania dala záležať, deti tak budú v bezpečí pri jazde na cykloceste i na poľnej ceste.

Štýlový dizajn

Bicyklu dominuje výrazná zelená farba, ktorú dopĺňajú čierne dizajnové prvky a nápisy.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (1)

9
zákazníci, ktorí už nakúpili
100 %
zákazníkov doporučuje
Detský bicykel 4EVER HOT SPOT 24 neónovo zelený 2018
Overený zákazník

- Říčany u Brna

4

Kolo je krásné, " frajerské", jen mne zarazilo, že nelze doobjednat stojánek. To je taková drobnost, která mi maličko vadí, že se musí kolo opírat nebo někde pokládat. Je to trošku škoda, protože u kola za 9490,- Kč bych předpokládala takové drobnosti vychytané. Jinak vše se zdá v pořádku.

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku